perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 ‘Datuk setan’ perkosa cucu

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 12:22 pm

TELUK INTAN: ‘Datuk segala setan’ gelaran paling tepat diberikan kepada
seorang lelaki yang tergamak menjadikan cucu perempuannya berusia lima
tahun sebagai tempat memuaskan nafsu buasnya selama hampir tiga minggu
sejak awal bulan lalu.

Lebih memalukan, warga emas berusia 66
tahun berhati binatang itu juga sanggup mempelawa tiga rakan, termasuk
seorang anak angkat yang tinggal bersamanya untuk ‘meratah’ tubuh
kanak-kanak itu di rumahnya di Langkap, dekat sini.

Perbuatan
kejam keempat-empat suspek selama hampir tiga minggu hanya berakhir
apabila disedari seorang jiran yang menyedari perubahan fizikal dan
mental mangsa.

Mulanya kanak-kanak itu enggan bercerita, tetapi
selepas dipujuk jiran berkenaan, akhirnya mengadu mengalami kesakitan
melampau di kemaluannya.

Terkejut dengan pengakuan itu, jiran terbabit memujuknya membenarkan dia melihat kemaluan mangsa untuk dirawat.

Selepas diperiksa, jiran berkenaan sekali lagi terkejut apabila melihat ada kesan luka teruk di kemaluan mangsa.

Mengesyaki ia disebabkan perbuatan terkutuk datuk mangsa, jiran
berkenaan memaklumkan kepada Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan
Kampung (JKKK).

Selepas berbincang, JKKK membuat laporan di Balai Polis Langkap pada 28 Mei lalu.

Ketua Polis Daerah Hilir Perak, Asisten Komisioner Goh Kok Liang,
berkata bertindak atas laporan itu, seorang warga emas berusia 66 tahun
yang juga datuk mangsa ditahan untuk siasatan, diikuti penahanan dua
lagi lelaki masing-masing berusia 42 dan 29 tahun.

“Seorang
lagi suspek berusia 40-an masih diburu polis selepas dipercayai
menghilangkan diri apabila mengetahui penahanan tiga suspek terbabit.

“Siasatan juga mendapati suspek berusia 29 tahun itu anak angkat kepada
datuk mangsa. Mangsa menjadi habuan keempat-empat suspek selama tiga
minggu sebelum terbongkar 28 Mei lalu.

“Ketiga-tiga suspek kini
direman untuk membantu siasatan. Dua daripada suspek yang ditahan juga
dipercayai penagih dadah,” katanya.

Menurut Goh, mangsa
dihantar ke Hospital Teluk Intan untuk pemeriksaan dan laporan hospital
menunjukkan terdapat kesan koyak di kemaluan mangsa dipercayai akibat
dirogol.

Katanya, polis juga akan mendapatkan bantuan khas
iaitu daripada Unit Perlindungan Kanak-kanak Polis Diraja Malaysia
(PDRM) yang mempunyai kepakaran dalam mengumpul keterangan daripada
mangsa bawah umur.

Kes terbabit disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan.

Jika sabit kesalahan pesalah boleh dipenjara tidak kurang enam tahun dan tidak lebih 20 tahun serta sebatan.

p/s : gile tul datuk ni.. terlampau.. baru 6 tahun.. pastu ajak member gik..
ape bangang nye orang... cam sial.... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 783917 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 421656

_________________________________________________
‘Datuk setan’ perkosa cucu Header11

‘Datuk setan’ perkosa cucu Banner1

‘Datuk setan’ perkosa cucu Untitl10
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 12:24 pm

‘Datuk setan’ perkosa cucu 783917 giler ah..... orang kampung aku tu.. kat teluk ensen... siotlah... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 919437 nak kena nih... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 421656 mmg biadap... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 220571
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 12:32 pm

hmm dunia akhir zaman macam2 terjadi dah kecewa
lau leh nak je aku sembeloh leher org tua tu idup2 pastu cincang2 dagengnya dan rebus secukup rasa untuk di berikan kepada babi2 peliharaan cina tu ‘Datuk setan’ perkosa cucu 783917
moga si cucu td sentiasa di dalam keberkatan Allah..

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
‘Datuk setan’ perkosa cucu Anis12
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 34
Location : tmn astakona

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeFri Jun 05, 2009 12:49 pm

tetibe aku ase nak rembat muka org pas bace paper metro td

_________________________________________________
‘Datuk setan’ perkosa cucu Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 12:30 pm

tu la nama nya syaitan bertopengkan manusia....
tp hukuman tu tak setimpal la....
ptot nya hukuman die org2 kampung kasi 2 penumbuk setiap seorang
atau pun jentik kamaluan die sebanyak 5 kali
atau pun kedua-duanya sekali ‘Datuk setan’ perkosa cucu 869229

_________________________________________________
‘Datuk setan’ perkosa cucu Banner23
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 8:34 pm

‘Datuk setan’ perkosa cucu 590252 kurang ajar pnya datuk tu klu aku dpt la dia mmg aku potong2 anu dia pastu aku kasi makan anjing tu pn klu anjing tu nk makan la.... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 48342 merokok jap ‘Datuk setan’ perkosa cucu 287665

_________________________________________________
‘Datuk setan’ perkosa cucu Nagaapi‘Datuk setan’ perkosa cucu Kekejaman‘Datuk setan’ perkosa cucu Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
kuyie

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : Ashby road - K.Terengganu

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeSun Jun 07, 2009 10:08 pm

Quote :
ptot nya hukuman die org2 kampung kasi 2 penumbuk setiap seorang
atau pun jentik kamaluan die sebanyak 5 kali
atau pun kedua-duanya sekali

aku stuju tu bet!! tak pon amik lighter kite pakat cucuh skit sorang kt kemaluan beliau ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345
bia hangus dijilat api ‘Datuk setan’ perkosa cucu 458558

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI

‘Datuk setan’ perkosa cucu Kuyie_10

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeMon Jun 08, 2009 4:17 am

kuyie wrote:
Quote :
ptot nya hukuman die org2 kampung kasi 2 penumbuk setiap seorang
atau pun jentik kamaluan die sebanyak 5 kali
atau pun kedua-duanya sekali

aku stuju tu bet!! tak pon amik lighter kite pakat cucuh skit sorang kt kemaluan beliau ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345
bia hangus dijilat api ‘Datuk setan’ perkosa cucu 458558

yie ni nak kate betul kat bet ke lie ‘Datuk setan’ perkosa cucu 726899 ngigau ke yie ‘Datuk setan’ perkosa cucu 29506 wakakaka ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345
alamak lari topik sat cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
‘Datuk setan’ perkosa cucu Anis12
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeMon Jun 08, 2009 11:46 am

hish... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 421656 hampeh cap ayam tol atuk ni,,,mangkuk btingkat2...**** eee geram ni...mcm nak tampor laju2 jer muka atuk x sedar diri ni...umah kata berambus...kubur kata welcome pun x sedar diri...nah amik ko atok sengal2 b*** ‘Datuk setan’ perkosa cucu 292123 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 458558 biar x bfungsi kena fire... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 292123

mara tol ni... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 220571
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
kuyie

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : Ashby road - K.Terengganu

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeTue Jun 09, 2009 12:31 am

eh tak prasan la anis ‘Datuk setan’ perkosa cucu 71128 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 71128 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 71128 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 71128 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 71128
hahaha maklom lah mate ni rabun babun sket ‘Datuk setan’ perkosa cucu 69521 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345
eh lari topik plakkkkkkkk cabuttttttttttttttt

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI

‘Datuk setan’ perkosa cucu Kuyie_10

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeTue Jun 09, 2009 4:57 am

Quote :
Jika sabit kesalahan pesalah boleh dipenjara tidak kurang enam tahun dan tidak lebih 20 tahun serta sebatan.
patut..hukuman bunuh je...rejam sp mati ‘Datuk setan’ perkosa cucu 919437 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 783917
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeTue Jun 09, 2009 6:02 pm

tu cuma hukuman dunia je
hukuman di akhirat lak mcm mana wallahualam

_________________________________________________
‘Datuk setan’ perkosa cucu Banner23
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeFri Jun 12, 2009 1:40 pm

apa kata buh kerengga kat nonek atok tu ngan geng2 dia ...

padan muka...

bodoh !

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 35
Location : manjung perak

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeFri Jun 12, 2009 4:39 pm

lol! gua sokong lu lie... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 517365
nak lg best,suruh perogol tu ikut aku belayar selama sebulan..
bg kluar muntah hijau mabuk laut...
wakakakakaka..... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345

‘Datuk setan’ perkosa cucu 217756 tgk lie dah mcm kamen rider la plak...
membanteras kejahatan...wakakakkaa... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 519688
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeSat Jun 13, 2009 12:20 pm

woiiii dark ‘Datuk setan’ perkosa cucu 869229 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 869229 gua kan pembela naseb wanita gua tak suka dgr topik perogolan ni ‘Datuk setan’ perkosa cucu 869229 ‘Datuk setan’ perkosa cucu 869229

_________________________________________________
‘Datuk setan’ perkosa cucu Banner23
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
darknessjoy
junior
junior


Posts : 13
Join date : 2009-04-16
Age : 35
Location : manjung perak

‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitimeMon Jun 15, 2009 2:41 pm

lie x suka dgr topik perogolan ‘Datuk setan’ perkosa cucu 957753

berubah btl en.lie semenjak dua menjak,tiga menjak nie...
gua rasa gua tau sebab aper en.lie berubah...
wakakakkaa..... ‘Datuk setan’ perkosa cucu 994345
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




‘Datuk setan’ perkosa cucu Empty
PostSubject: Re: ‘Datuk setan’ perkosa cucu   ‘Datuk setan’ perkosa cucu Icon_minitime

Back to top Go down
 
‘Datuk setan’ perkosa cucu
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
miss-lady (1280)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
salju (1063)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
kuyie (668)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
raffey-sama (509)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
arb_mtq (432)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
luvfama (297)
‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_lcap‘Datuk setan’ perkosa cucu Voting_bar‘Datuk setan’ perkosa cucu Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.