perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 cermin mata atau kanta mata (contact lens)?

Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Empty
PostSubject: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 2:30 pm

kepada kawan2 yang berkacamata cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 217756

saje nak tanya pendapat korang... mana lagi best? pakai spek ker.. pakai contact lens?

erm.. bagi aku.. aku lagi suka pakai spek. sbb aku pemalas. cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 994345 kalo pakai contact lens kena cuci ler, apa ler.. pastu nak tunjal2 dalam mata... ish.. leceh betoi.... cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 957888

lagipun sejak akak aku kena ulser mata disebabkan efek pakai contact lens.. lagilah aku takot nak pakai.. cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 701731

korang plak camner yer? cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 519688
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Empty
PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 3:08 pm

cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 519688 pakai spek lg elok sng ala klu mata dh rabun x na yah la nk belagak mcm x rabun cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 994345 cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 994345 aku pn mls la nk guna contact lens ni menyusahkn.....merokok jap la cermin mata atau kanta mata (contact lens)? 287665

_________________________________________________
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Nagaapicermin mata atau kanta mata (contact lens)? Kekejamancermin mata atau kanta mata (contact lens)? Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Empty
PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 5:37 pm

citer sal spek ngan contact lens ni mmg byk pengalaman.... dan aku mmilih spek lagi la dari contact lens, klu pakai lens ni renyah la keje die, penah skali tu....aku baru nak merasa pakai lens,nak kua pekan time tu.pakai punya pakai punye pakai,da mlm,,,aku da letih ngan ngantuk lah,sedo2 aku tido tak mukak lens,tgh malam rtu aku tjaga,sakit gler... mata aku bengkak.pastu mata ni mmg kering abis la....jenuh g amik air kasi basah,pastu 3 ari mata aku merah,dan lepas2 tu byk kali gak aku ttdo ngan lens,tapi tak jd pe2,mule2 je sakit pastu tak dah.tapi payah la lens ni,byk bbenor songeh nye,lagi pon lens ni byk kurg,die takleh pakai mlm sbb die takde tuk silau.power tak leh lebeh 1000,lagi die tak mnyeluruh,klu tgk tpi jadi kabo...lagi bagus la pakai spek
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Empty
PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 8:26 pm

erk.... dok diam je lah... lol!

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Empty
PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 8:54 pm

aku stuju ngan salju...di sbb kn aku da tawu ksn cntct lens ni...aku mg x pkai la...tp klu aku nk pkai pon jap jer...bkn lame2...wat mase skunk ni aku xgne lg la cntct lens...huhuhu..
:group: :group: :group:

_________________________________________________
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? M_236a52379211942747c07953370fb213
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Empty
PostSubject: Re: cermin mata atau kanta mata (contact lens)?   cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Icon_minitime

Back to top Go down
 
cermin mata atau kanta mata (contact lens)?
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» In the Phantom world, who would you like to know/contact...
» Contact (1997)
» halogen cook book
» Wanted: centers for Roadmaster wheels / front turn signal lens
» WMF - Württembergische Metallwarenfabrik AG (Geislingen, Germany)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
miss-lady (1280)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
salju (1063)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
kuyie (668)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
raffey-sama (509)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
arb_mtq (432)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
luvfama (297)
cermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_lcapcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Voting_barcermin mata atau kanta mata (contact lens)? Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.