perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 PETUA BILA MAKWE MERAJUK....

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitimeThu Jul 09, 2009 8:33 pm

1. bila awek mula mengamok baling barang



Petua yang mesti diamalkan:

korang cuba sambot ape yg dorang baling tu. inilah masanyer korang nak tunjuk kepantasan korang menjadi goal keeper.



2. bile awek korang mule menjerit tak pasal² menengking, membebel tanpa henti



Petua yang mesti diamalkan:

korang menyanyilah sekuat hati dengan penuh perasaan mengikut melodi sebenar penyanyi asal. inilah masenyer korang nak tunjok yg sore korang sedap giler!



3. bile awek korang tenong korang cam nak telan (garang arh konon!)



Petua yang mesti diamalkan:

korang senyom jek pandang awek korang tuh! inilah masenyer korang tunjok betapa comelnyer muker korang ketika senyom!



4. bile awek korang hambik sumer barang² dia bungkos ala² nak lari rumah



Petua yang mesti diamalkan:

korang tolong kemaskan barang² dia. hambik semua barang² dia masokkan dlm plastik sampah kaler itam tuh. inilah masenyer korang nak tunjok betapa rajinnyer korang, ringan tulang dan suka membantu.



5. bile awek korang menangis akibat terlalu marah dan sakit hati hingga mengalirkan airmata



Petua yang mesti diamalkan:

korang ketawalah berdekah² hingga terguling². inilah masenyer korang nak buktikan bahawa korang berusaha buat awek korang gumbira ketika dia sedang berduka, sedih dan terluka! hehehe¦



Sekiranya korang berjaya mengamalkannya:



mmg kOrang teror la..

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Weeken10

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 809193 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 809193 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 809193 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 809193 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 809193
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 519688 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 519688 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 519688 PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 519688

_________________________________________________
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Header11

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Banner1

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
-doc-
Site Admin
Site Admin
-doc-

Posts : 53
Join date : 2009-04-16
Age : 30
Location : melaka bumi bertuaah

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitimeFri Jul 10, 2009 5:50 am

3. bile awek korang tenong korang cam nak telan (garang arh konon!)



Petua yang mesti diamalkan:

korang senyom jek pandang awek korang tuh! inilah masenyer korang tunjok betapa comelnyer muker korang ketika senyom!




lol! yang ni cam leh pakai peace....kah kah kah lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitimeSat Jul 11, 2009 5:55 am

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 571166 korang try buat cam peace ajar tu..peh tu korang post kat sini keputusannya PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 571166
Back to top Go down
View user profile
Mr.rainzz
Moderator
Moderator
Mr.rainzz

Posts : 72
Join date : 2009-06-26
Age : 34
Location : ^subang+KL+manjung^

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitimeSat Jul 11, 2009 10:07 am

erm...rase2nye dah tau dah keputusan bile ikut petua peace nih.... PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 994345
kompem putus.... wakakakkakak PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 994345 petua nih petua utk sape yg dah ade awek lain..dan cara2 nk putus dgn awek lama... huuhuhuhu PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 994345
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/rainloves4eva
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitimeWed Jul 15, 2009 3:46 pm

kalo suami aku buat camtu.. aku tak jadi putus... PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 571166 mmg aku lagi sayang dia ler... PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 83255 sbb dia pandai nak buat aku ketawa.... PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 865279
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior
enni

Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 31
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitimeTue Jul 28, 2009 6:16 am

PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 957753 nk suh suami ak apply nnt bak kate kak salju... PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... 519688
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Empty
PostSubject: Re: PETUA BILA MAKWE MERAJUK....   PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Icon_minitime

Back to top Go down
 
PETUA BILA MAKWE MERAJUK....
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
miss-lady (1280)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
salju (1063)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
kuyie (668)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
raffey-sama (509)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
arb_mtq (432)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
luvfama (297)
PETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_lcapPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Voting_barPETUA BILA MAKWE MERAJUK.... Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.