perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki

Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 9:46 am

Oleh Irwan Shafrizan Ismail
irwansha@bharian.com.my

Pelajar lena bersama kekasih di bilik tidur


KUANTAN: Seorang ibu yang mahu mengejutkan anak perempuan tirinya berusia 16 tahun untuk bersiap ke sekolah hampir pitam, apabila mendapati seorang remaja lelaki tidak dikenalinya tidur bersama pelajar terbabit, Isnin lalu.

Dalam kejadian jam 7.10 pagi di Raub itu, wanita berusia 46 tahun dikatakan naik ke tingkat atas rumah terperanjat apabila melihat remaja lelaki itu tidur berpelukan bersama anaknya.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner T Narenasagaran, berkata remaja lelaki berusia 18 tahun itu yang tersedar daripada tidur kemudian cuba melarikan diri tetapi sempat ditahan wanita berkenaan.


Beliau berkata, lelaki terbabit kemudian mengaku teman lelaki pelajar perempuan terbabit yang belajar di Tingkatan Empat sebuah sekolah menengah di Raub.

"Malah, lebih mengejutkan wanita berkenaan ialah remaja lelaki itu turut mengaku sudah meniduri anak perempuannya tanpa pengetahuan keluarga masing-masing," katanya ketika ditemui di pejabatnya, di sini, semalam.

Narenasagaran berkata, wanita terbabit yang berang dengan pengakuan dan perbuatan remaja berkenaan kemudian membuat laporan polis di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Raub.

"Siasatan awal mendapati, polis percaya suspek memasuki rumah kekasihnya pada waktu malam sebelum masuk ke bilik dan menidurinya.

"Siasatan lanjut sedang dilakukan mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol," katanya.




copy and paste je ni....

tapi aku nak komen jugak..

bengonggg~~~

g la buat pojek tmpat lain!!!!!!!

ni mak ade umah.. leh beromen lakk... x segan langsunggg!! masalah moral sungguh ... Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 994345

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 12:24 pm

ceh ko ni panx... macam sokong je berzina tu ek... Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 519688

aku rasa kan... selalu dia buat tak terkantoi.. pasal lelaki tu sempat bangun.... Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 994345 tapi kali nih tak sempat... penat sangat kot keje waktu malam tu.. adoi... Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 571166

tapi kan... Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 67899 mmg ada akta rogol tau! walaupun perempuan tu buat atas dasar suka sama suka.. tetapi biler dia masih di bawah umo... masih lagi letak kategori merogol.... boleh kena sebat semua.. Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 701731 sedap berapa minit je.... hukumannya... adoi... Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 543308
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 35
Location : gerik,perak

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 3:57 pm

itulah pentingnya hukum islam (hudud)...
kembalilah kepada islam...

_________________________________________________
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 20391 tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 9:10 pm

yup..hudud tu hukum Allah.... bukan hukum PAS... Pas hanya nak melaksanakan kan nye.... eh ter masuk politik lak Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 519688

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitimeWed Jul 22, 2009 7:26 am

wakakaka Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 517365 ngn salju..
mlm tu keje lbh Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 869229 kantoi lak siang ari Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 869229 tu la kata org..mende tak elok cepat je tau nya Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 67483
erm..nak pojek tmpt lain ssh kut sbb msh student..sen nak sewa hotel pn xde..nak wat kat dangau/ bangsal..nyamuk byk Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 994345
xkan lam semak kut...miang Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 994345
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior
enni

Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 31
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitimeMon Jul 27, 2009 8:38 am

Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki 519688 lawak komen kak sri n kak salju..
ape pn..daku setuju gak..

p/s: x reti comment lebih2..pngalamn x bnyk mane
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Empty
PostSubject: Re: Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki   Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Icon_minitime

Back to top Go down
 
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
salju (1063)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
kuyie (668)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
luvfama (297)
Ibu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_lcapIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Voting_barIbu terkejut anak sekatil teman lelaki Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.