perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 DOKTOR PAKAR JIWA

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

DOKTOR PAKAR JIWA Empty
PostSubject: DOKTOR PAKAR JIWA   DOKTOR PAKAR JIWA Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 10:04 am

Seorang gadis berusia
20-an menemui Dr. FAIZUL, seorang doktor pakar jiwa.......


Gadis : "Doktor, saya merasa amat marah pada kekasih saya sehingga
saya
memanggilnya lelaki bangsat. Ada kalanya saya rasa dia keterlaluan,
dan
ada kalanya pula saya rasa memang patut saya memanggil dia seperti
itu...."

Doktor : "Hmm. panggilan itu memang hinaan yg agak melampaui batas
untuk
seseorang.. tapi, mungkin kamu punya sebab tersendiri memangilnya
demikian. Ceritakanlah kpd saya agar saya dapat membantu.."

Gadis : "Ya memang ada.. pada satu malam kami berduaan dalam kereta
di tepi pantai.Dia pegang tangan saya."

Doktor : "Dia pegang tangan kamu seperti ini?" dr Faizul memberi
contoh.

Gadis : "Ya. seperti yg doktor lakukan"

Doktor : "Kalau hanya ini, tidak sepatutnya dia dipanggil bangsat.
Itu tandanya
dia tidak mau berpisah dgn kamu..."

Gadis : "Kemudian dia merapatkan badannya kepada saya dan memeluk
bahu saya......"

Doktor : "Dia lakukan seperti inikah?"

Gadis : "Ya.. seperti inilah dia peluk saya doktor.."

Doktor : "Itu bukan bangsat, itu tandanya dia mau sentiasa
berdampingan
dgn kamu" kata dr Faizul.

Gadis : "Kemudian dia cium saya."

Doktor : "Dia cium kamu seperti ini ?"

Gadis : "Ya. Ciumannya sama seperti yg doktor lakukan."

Doktor : "Kalau sekadar ciuman seperti ini, masih belum boleh
dipanggil
bangsat, itu tandanya dia sayang kamu, kan ?"

Gadis : "Kemudian dia memasukkan tangannya kedalam baju saya &
meraba2
saya doktor.."

Doktor : "Dia lakukan seperti ini kah?"

Gadis : "Ya, seperti yg doktor lakukan inilah cara dia
memperlakukannya. ."

Doktor : "Itu bukan bangsat, itu tandanya dia mau membelai diri
kamu.."

Gadis : "Kemudian dia menanggalkan semua pakaian saya satu
persatu.."

Doktor : "Adakah kamu membantah tindakannya? "

Gadis : "Tidak, saya merelakannya sebab saya sayang dia.."

Doktor : "Dia tanggalkan pakaian kamu seperti ini ?"

Gadis : "Ya, sampai saya telanjang bulat seperti ini doktor...."

Doktor : "Itu masih belum layak dipanggil bangsat, kerana dia
sememang ingin mengenali diri kamu sepenuhnya"

Gadis : "Kemudian dia mencumbui saya lalu melakukan hubungan seksual
dgn saya ..."


(selepas seketika.... )


Doktor : "Dia lakukan seperti yg kita lakukan tadi kah?"

Gadis : "Ya. Memang itulah yg dia lakukan ketika itu"

Doktor : "hmm, itu juga masih belum boleh dipanggil bangsat. Itu
tandanya
dia memerlukan kamu kan!"

Gadis : "Tapi kemudian dia memberitahu saya bahawa dia ada HIV
positif"

Doktor : "HAH?? DIA..MEMANG ... BANGSAT!!..BANGSAAA TTT!!!!.. LELAKI
BAAANGSAAAAAAAATTTT TT!!!!!!!!.. ....



p/s: saje aku letak kat sini, supaya korang baca dengan khusyuk dan syahdu...
Serius jugak Baca Tuuuuuuuuuu huhuhuhu
lol! lol! lol! lol! lol!
DOKTOR PAKAR JIWA 809193

_________________________________________________
DOKTOR PAKAR JIWA Header11

DOKTOR PAKAR JIWA Banner1

DOKTOR PAKAR JIWA Untitl10
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

DOKTOR PAKAR JIWA Empty
PostSubject: Re: DOKTOR PAKAR JIWA   DOKTOR PAKAR JIWA Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 12:34 pm

padan muka doktor tu... wakakaka tu ler pasal.. ambik lagi kesempatan kat perempuan lurus bendul... DOKTOR PAKAR JIWA 994345 DOKTOR PAKAR JIWA 994345
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 35
Location : gerik,perak

DOKTOR PAKAR JIWA Empty
PostSubject: Re: DOKTOR PAKAR JIWA   DOKTOR PAKAR JIWA Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 3:25 pm

hahahah..ako gelak kuat ni.....kui2 sri oo seri

_________________________________________________
DOKTOR PAKAR JIWA 20391 tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
Sponsored content




DOKTOR PAKAR JIWA Empty
PostSubject: Re: DOKTOR PAKAR JIWA   DOKTOR PAKAR JIWA Icon_minitime

Back to top Go down
 
DOKTOR PAKAR JIWA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
miss-lady (1280)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
salju (1063)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
kuyie (668)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
raffey-sama (509)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
arb_mtq (432)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
luvfama (297)
DOKTOR PAKAR JIWA Vote_lcapDOKTOR PAKAR JIWA Voting_barDOKTOR PAKAR JIWA Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.