perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 untold story:bagaimana dengan jantina anda???

Go down 
AuthorMessage
straighthead_goku
junior
junior
straighthead_goku

Posts : 46
Join date : 2009-07-27

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeFri Jul 31, 2009 7:17 am

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Thf18 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 90732
kawan2...kite selalu denga org gado sal laki n pompuan.
yg pompuan kate pompuan bagus.
dan lelaki lak kate dowg pon bgus.
da brkurun mende ni tp still xde penyelesaian.
masing2 kate bgs. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 287665
so sape yg bgs sebenarnya???... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 124561 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 951252

pekate kite cbe cari kelainan.
yg pompuan cuba cita klemahan org pompuan n yg lelaki cube cite kelemahan org laki...

jom cuba cr kelemahan diri. sedih
jom sesame perbaiki kelemhan diri. kecewa
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeFri Jul 31, 2009 6:30 pm

no body perfect...
biarlah kita sendiri yang tau kelemahan kita..
sebab apabila orang tahu kelemahan kita..
orang akan mengejek kita..
dan ada yang akan mengambil kesempatan atas kelemahan kita..
itu lah manusia..
lol! lol! lol!

_________________________________________________
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Header11

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Banner1

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Untitl10
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeFri Jul 31, 2009 7:08 pm

aku tak kisah ler orang nak ejek aku dgn kelemahan aku.. itu diri aku.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 gasak ler.... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 dia yang susah2 ati biler tahu kelemahan aku apasal? untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 809193

aku tak kata nih kelemahan pempuan... tp aku nak citer kelemahan aku.... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688

1. emosional
- senang marah. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 220571
- senang nanges, dan kalo sekali nanges.. seharian pun air mata akan mencurah2 kuar. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 543308

2. penakut
- selalu rasa tak selamat. sbb tu lagi suka dok depan lappy daripada kuar rumah sbb rasa tak selamat. ancaman di mana2.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 701731

3. bergantung
- sangat manja sehinggakan suka sangat bergantung dgn orang lain. takleh nak buat sendiri. kalo takde orang temankan... mmg tak mo buat... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305

4. banyak sangat cakap
- terlalu banyak cakap untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67483
- kalo aku banyak sangat komen kat forum nih.. maksudnya aku kurang bercakap dgn manusia di alam nyata pada hari tu... sbb tu bising berjela2 kat sini... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345
- kalo aku tak bercakap dgn orang, dan tak menaip dalam forum.. haa... aku bercakap sorang2 dalam bilik. kadang2 cakap dgn bobo... kadang2 cakap tengok dinding.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 sbb aku mengamalkan teknik dalam kaunseling namanya empty chair. (mandai je tukar kaedah.. tak mo ngaku diri tu ada sedikit tak betoi..)

5. kuat merajuk
- disebabkan terlalu manja.. senang sangat merajuk. adeh skit2 merajuk. tapi kalo orang tu malas nak pujuk.. pandai plak ok balik.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 kalo makin orang pujuk... makin mengada2.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 809193

6. pemalas
- aku tak rajin macam perempuan kebanyakan. aku cuma rajin memasak je. (sbb aku kuat makan) dan aku sangat malas mengemas dapur, mengemas bilik, basuh kain, lipat kain, menyapu sampah.. semuanya aku malas. jadi korang bayangkan jelah rumah sewa aku nih camner.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345

7. degil
- tersangat degil.. ini mmg tak dinafikan.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305
- kadang2 orang malas nak bedebat dgn aku sbb aku sangat degil.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305
- tapi bagusnya degil nih.. ia membuatkan aku diterima dalam dunia perdebatan sekolah dan IPT untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 865279

8. kuat berangan
- selalu sangat berangan mimpi2 indah... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 943424
- pernah sekali masa ustaz mengajar dalam kelas... ustaz renung muka aku dan bertanya.. "lina... awak dengar ker? hello??? are u there lina??" (aku dgn ustaz aku mmg speaking omputih je) wakakaka

9. kuat tido
- kalo aku tido mmg tak sedor2... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 tido seharian pun pernah.. paling lama tido dalam 20 jam kot... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 adoi.... mmg pemalas aku nih... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 21268

10. emosi melankolik.
- emosi melankolik nih maksudnya emosi aku cepat berubah2.
- aku boleh menanges teresak2.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 543308 kemudian kalo orang buat lawak skit je.. aku boleh ketawa terbahak2... wakakaka walaupun air mata tadi tak kering lagi dan masih lagi menitis... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166

ha.. camner... nak ejek dgn kelemahan aku ker... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67483 ejekler.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 809193 aku tak kisah... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 865279 sbb bagi aku semua orang ada kelemahan..... manusia tak pernah sempurna...

andai kelemahan aku tu buat korang hepi dengan mengejek2 aku.. aku terima..... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 asalkan korang hepi.... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67483
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior
straighthead_goku

Posts : 46
Join date : 2009-07-27

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 6:32 am

salju wrote:
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 135450 haha.salju2...pengakuan ikhlas ni.jgn isau,xsemak pon.haha..untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345
pe nk tkt ngn kyataan.aku pon xmudah nk caye kat org.yg penting kt ikhlas time diri kite tanpa myalhkn sesape.untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 437150
aku tak kisah ler orang nak ejek aku dgn kelemahan aku.. itu diri aku.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 gasak ler.... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 dia yang susah2 ati biler tahu kelemahan aku apasal? untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 809193

aku tak kata nih kelemahan pempuan... tp aku nak citer kelemahan aku.... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688

1. emosional
- senang marah. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 220571
- senang nanges, dan kalo sekali nanges.. seharian pun air mata akan mencurah2 kuar. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 543308

2. penakut
- selalu rasa tak selamat. sbb tu lagi suka dok depan lappy daripada kuar rumah sbb rasa tak selamat. ancaman di mana2.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 701731

3. bergantung
- sangat manja sehinggakan suka sangat bergantung dgn orang lain. takleh nak buat sendiri. kalo takde orang temankan... mmg tak mo buat... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305

4. banyak sangat cakap
- terlalu banyak cakap untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67483
- kalo aku banyak sangat komen kat forum nih.. maksudnya aku kurang bercakap dgn manusia di alam nyata pada hari tu... sbb tu bising berjela2 kat sini... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345
- kalo aku tak bercakap dgn orang, dan tak menaip dalam forum.. haa... aku bercakap sorang2 dalam bilik. kadang2 cakap dgn bobo... kadang2 cakap tengok dinding.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 sbb aku mengamalkan teknik dalam kaunseling namanya empty chair. (mandai je tukar kaedah.. tak mo ngaku diri tu ada sedikit tak betoi..)

5. kuat merajuk
- disebabkan terlalu manja.. senang sangat merajuk. adeh skit2 merajuk. tapi kalo orang tu malas nak pujuk.. pandai plak ok balik.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 kalo makin orang pujuk... makin mengada2.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 809193

6. pemalas
- aku tak rajin macam perempuan kebanyakan. aku cuma rajin memasak je. (sbb aku kuat makan) dan aku sangat malas mengemas dapur, mengemas bilik, basuh kain, lipat kain, menyapu sampah.. semuanya aku malas. jadi korang bayangkan jelah rumah sewa aku nih camner.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345

7. degil
- tersangat degil.. ini mmg tak dinafikan.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305
- kadang2 orang malas nak bedebat dgn aku sbb aku sangat degil.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305
- tapi bagusnya degil nih.. ia membuatkan aku diterima dalam dunia perdebatan sekolah dan IPT untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 865279

8. kuat berangan
- selalu sangat berangan mimpi2 indah... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 943424
- pernah sekali masa ustaz mengajar dalam kelas... ustaz renung muka aku dan bertanya.. "lina... awak dengar ker? hello??? are u there lina??" (aku dgn ustaz aku mmg speaking omputih je) wakakaka

9. kuat tido
- kalo aku tido mmg tak sedor2... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 tido seharian pun pernah.. paling lama tido dalam 20 jam kot... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 adoi.... mmg pemalas aku nih... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 21268

10. emosi melankolik.
- emosi melankolik nih maksudnya emosi aku cepat berubah2.
- aku boleh menanges teresak2.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 543308 kemudian kalo orang buat lawak skit je.. aku boleh ketawa terbahak2... wakakaka walaupun air mata tadi tak kering lagi dan masih lagi menitis... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166

ha.. camner... nak ejek dgn kelemahan aku ker... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67483 ejekler.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 809193 aku tak kisah... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 865279 sbb bagi aku semua orang ada kelemahan..... manusia tak pernah sempurna...

andai kelemahan aku tu buat korang hepi dengan mengejek2 aku.. aku terima..... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 asalkan korang hepi.... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67483
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior
straighthead_goku

Posts : 46
Join date : 2009-07-27

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 6:42 am

lol! lol! lol!
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 957753 aku xtakot pn org nk ejek aku.hakikat kne time mmg manusia cm2.ske ngejek.tp seb baek aku xheran org nk ejek aku.aku je yg tau diri aku. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166
keihklasan mengatasi ke egoan.
klemahan aku lak ske bia org pijak pale aku.adesssss..untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 571166 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 543308
peace™ wrote:
no body perfect...
biarlah kita sendiri yang tau kelemahan kita..
sebab apabila orang tahu kelemahan kita..
orang akan mengejek kita..
dan ada yang akan mengambil kesempatan atas kelemahan kita..
itu lah manusia..
lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSat Aug 01, 2009 10:16 am

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688 bila org tau kelemahan kita so org leh betulkn untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688 mn kita leh ngok lubang hidung sendiri klu x duk dpn cermin betul kwn2 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 kelemahan aku lak pemurah sngt untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 287665

_________________________________________________
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Nagaapiuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Kekejamanuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSun Aug 02, 2009 1:07 am

macan mmg pemurah.. tak kisah kalo adik2 GSK mintak belanje makan.. kan macan.. kan kan kan??? untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688

adoi.. ko tak caya pengakuan aku ker goku? terpulang ler.. nak caya ker tak.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 satu lagi kelemahan aku.. ialah aku susah nak menipu.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305 jadi mak aku cepat2 je dapat korek rahsia aku.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 701731 tuan aji pun dah tegor.. kalo nak jadi kaunselor kena pandai simpan rahsia.. adeh tapi aku ni kalo orang dah gertak skit dah takot.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 57046 aiyooo... macam mana nih???? untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 57046
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior
straighthead_goku

Posts : 46
Join date : 2009-07-27

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSun Aug 02, 2009 6:29 am

salju wrote:
macan mmg pemurah.. tak kisah kalo adik2 GSK mintak belanje makan.. kan macan.. kan kan kan??? untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688

adoi.. ko tak caya pengakuan aku ker goku? terpulang ler.. nak caya ker tak.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 satu lagi kelemahan aku.. ialah aku susah nak menipu.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 67305 jadi mak aku cepat2 je dapat korek rahsia aku.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 701731 tuan aji pun dah tegor.. kalo nak jadi kaunselor kena pandai simpan rahsia.. adeh tapi aku ni kalo orang dah gertak skit dah takot.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 57046 aiyooo... macam mana nih???? untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 57046
bile aku kte xcye adesss...b ur self..we got it muv it... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 179167 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 33424 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 607643

aku de de cdgn.supaya xdgertak ko kene amek lesen snjata api.
pastu beli ak47.g ne je ko sandang.kompom slesai mslh.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 xde sape brani gertak da. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 458558
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSun Aug 02, 2009 3:41 pm

kalo mak aku sendiri saiko aku takkan nak tembak mak aku kot... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 nanti tak pasal2 takde duit belanje makan kepsi... uwaaa.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 57046
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior
straighthead_goku

Posts : 46
Join date : 2009-07-27

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeWed Aug 12, 2009 11:30 am

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 519688 adess...sape suh tembak mak tu. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 543308
klu mak yg saiko tarok itu snapang nye muncung kat pale untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 sendiri...
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 2:48 am

hotak kamo goku... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 220571 nah ambik... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 783917

biasa nih ajor orang buat keje bukan2... jgn

meh sini masuk kat bilik kaunseling.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 124561

sila beri laluan.. ada yang ditangkap masuk ke bilik kaunseling.. opocot
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 9:54 pm

kelemahan aku... cepatttt...cepat klimaksssssss untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 57046

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 10:00 pm

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 panx ku cpt klimaksssssss untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 pakai minyak lintah pnnx untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 287665

_________________________________________________
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Nagaapiuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Kekejamanuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 5:03 am

aku..terlalu byk kelemahan sp ada yg mengambil kesempatan kecewa
Back to top Go down
View user profile
straighthead_goku
junior
junior
straighthead_goku

Posts : 46
Join date : 2009-07-27

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 12:08 pm

salju wrote:
hotak kamo goku... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 220571 nah ambik... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 783917

biasa nih ajor orang buat keje bukan2... jgn

meh sini masuk kat bilik kaunseling.. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 124561

sila beri laluan.. ada yang ditangkap masuk ke bilik kaunseling.. opocot
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 20391 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 92410 alternatif je pon.mngkin xtream ckit kot. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 617517 tp macan lg xtream. untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 287665
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSun Aug 16, 2009 11:09 am

alternatif ..hahahaha

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : tmn astakona

untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitimeSun Aug 16, 2009 12:25 pm

kelemahan aku ???/ ntah la aku x menganggap sebagai kelemahan tp aku anggap sebagai kekurangan untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 klsifikasi perangai aku ??

1> panas baran .. aku memang x bole org berckp ngn aku dlm nada yg tinggi.. drh aku cpt jer tersirap kt muka ...

2.> kurang mesra ... kalau untuk org yg aku x rapat aku susah nk bertegur sape... nak wat cam mane .. da memang perangai mcmtu ...

3> x banyak ckp ..... nk wat cam mane da memang aku d besarkan dlm family yg kurang berinteraksi antara satu sama lain..

4> pemalas... ade gak kowt ... aku ske wat keje skali jln .. cmtu gak ngn bilik aku neyh .. bila da bersepah betul2 cam sarang tikus baru la aku kemas... untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345

5> emosi melankolik ?? aku sendiri pon baru tau menatang apo tu untold story:bagaimana dengan jantina anda??? 994345 tp memang betul pon sebab ramai kawan2 aku kate aku ni split personality .. ske2 je perangai aku berubah x tentu mase

6> terlampau bertolak ansur .. hm .. ini cuma perangai aku dengan kawan2 la .. sampai kawan senang jer tipu aku .. banyak yg aku terkene .. hm ....

banyak lg .. tp mls lak aku nk taip kt cni ...

_________________________________________________
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Sponsored content




untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Empty
PostSubject: Re: untold story:bagaimana dengan jantina anda???   untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Icon_minitime

Back to top Go down
 
untold story:bagaimana dengan jantina anda???
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Picture Story Publications?
» Mr. Planemaker's Flying Machine
» [NatMai] Xmas Gift for PsychoKat101
» reshirams love interest!
» An Honest Opinion [Crack-a-lack-a-liciousness, Mai x Akira]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
miss-lady (1280)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
salju (1063)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
kuyie (668)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
raffey-sama (509)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
arb_mtq (432)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
luvfama (297)
untold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_lcapuntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Voting_baruntold story:bagaimana dengan jantina anda??? Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.