perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 3:22 am

Ni khas buat lelaki yg sedang or ingin mcari wanita yg bakal menjadi suri di hati mereka.
Info mengenai cara berjalan dan personaliti seseorang wanita mungkin
boleh membantu serba sedikit dlm pencarian anda itu...jom baca!!!

Berginjat

Jika dari belakang kelihatan seperti berginjat, wanita yang berjalan
seperti ini dipercayai tidak jujur. Ketika berbual, perkataan yang
sering keluar dari mulutnya cenderung menyinggung perasaan orang lain.

Wanita yang berjalan seperti ini juga terkenal dengan sikap ego. Namun
jangan risau, kerana wanita seperti ini biasanya menjadi pujaan ramai
lelaki kerana memiliki wajah yang menarik.

Menoleh ke kiri dan ke kanan

Wanita yang berjalan sambil menoleh ke kiri dan ke kanan biasanya
pandai menyimpan rahsia. Walaupun wanita seperti ini dianggap tidak
jujur dan sombong tetapi ramai lelaki yang berusaha untuk menakluk hati
mereka. Wanita seperti ini kononnya senang diatur dan diuruskan.

Menunduk

Wanita yang suka berjalan tunduk atau memandang ke bawah disifatkan
memiliki sifat yang tertutup. Mereka hanya akan berbual dengan orang
yang rapat dan mereka yang dipercayai sahaja.

Wanita seperti ini biasanya sukar ditakluk hatinya. Di samping sikapnya
yang dingin, wanita seperti ini tidak peduli dengan kehidupan cinta.
Namun, jika ada lelaki yang berjaya menawan hati mereka, dijamin akan
mendapat kebahagiaan. Sebabnya, wanita jenis ini sangat setia dan tidak
akan mengkhianati lelaki yang dicintainya.

Kepala menegak

Jika berjalan menatap lurus ke depan. Wanita seperti ini biasanya
memiliki pendirian yang teguh dan bukan mudah hendak menggoncangkan
imannya. Jangan sekali-kali menentang apa yang pernah dikatanya, jika
anda tidak mahu pergaduhan kecil tercetus. Jangan hairan jika wanita
seperti ini hanya mahu berbual dengan orang yang berpengalaman luas
sahaja.

Badan bergoyang

Jika wanita berjalan dengan pergerakan badannya ke kiri dan ke kanan,
tandanya wanita itu tidak ambil kisah dengan masalah yang berlaku. Apa
pun masalah yang ada dihadapannya, ia akan dianggap kecil. Padahal
masalah itu sebenarnya memerlukan kebijaksanaan untuk diselesaikan.
Sifatnya yang suka ambil mudah menyebabkan banyak persoalan tidak dapat
diselesaikan dan akibatnya merugikan diri sendiri.

Badan menegak

Jika berjalan badan tampak tegak. Wanita ini tegas menentukan sikapnya
sendiri. Dia tidak mahu urusan peribadinya dicampuri oleh orang lain.
Gaya bicaranya serius seperti ingin menunjukkan dia memiliki pendirian
teguh. Yang menariknya, wanita ini bertanggungjawab terhadap apa yang
dilakukannya. Dia menyenangi lelaki yang berdikari tanpa memiliki
sifat-sifat yang manja.

Seperti zirafah

Jika berjalan seperti zirafah, maksudnya, ketika melangkahkan kaki,
badannya kelihatan bergerak ke depan dan ke belakang. Wanita jenis ini
memiliki perasaan sensitif. Dia seorang yang mudah terasa dan mudah
tersinggung. Jadi, jika anda berbual dengan wanita seperti ini kenalah
menjaga perasaannya agar tidak tersinggung, kerana wanita ini mudah
mengalirkan air mata.

*juz untuk hiburan jea...hehehe

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688

_________________________________________________
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Header11

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Banner1

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
enni
junior
junior
enni

Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 31
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 9:55 am

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 mane satu care ak jalan ek...? KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688

yg no 3 kot.. KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 9:22 pm

berjalan seperti lipan tak de ke ?

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 9:43 pm

aku rasa aku berjalan seperti zirafah tu.. KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 865279 mmg betoi aku terlalu sensitip dan kuat sangat nanges... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 543308 uwaaa......
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 9:48 pm

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 217756 de 1 jln yg korg kena tau jln mcm pingu KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 bila masa ke org itu akan perjln ala2 pingu KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 sapa leh jwp angkat tangan KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 287665

_________________________________________________
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... NagaapiKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... KekejamanKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 5:07 am

bila tahan kencing kut macan KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345
adoi..aku jln cmne ek..yg pastinya aku jln ke depan KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 571166
nak jln cam no 3 la..tunduk je silap2 langgar tiang KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 34
Location : tmn astakona

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 7:17 am

lau pompuan tu xle jalan cane KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 726899 btau sket KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 126924

_________________________________________________
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
enni
junior
junior
enni

Posts : 171
Join date : 2009-07-18
Age : 31
Location : ::kota bharu::manjung::petaling jaya::

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 8:28 am

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345 sri... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345

ak mmg pnh langgar tiang pn... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 543308 KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 543308
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 1:27 pm

sri... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345 kalo tahan kencing terkepit2 ler.... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 571166

jalan cam pingu aku tahu can... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688

tu maksudnyer dia tengah peknen kan? KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 71128 perut dia besor kat depan.. tu pasal jalan cam pingu.. comel je... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 240111 suka tengok....KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 943424 bilerlah kak yong nak mengandung lagi.... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 21268

enni langgar tiang.... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 67305 adoi.. mesti lebam pale.... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 57046
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 34
Location : gerik,perak

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeFri Aug 14, 2009 6:43 pm

mugkin dia kena buatan org,tu jalan seperti pingu

_________________________________________________
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 20391 tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 34
Location : tmn astakona

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeSat Aug 15, 2009 12:43 pm

aku ingt pad die bco .. sal tu dok terkepit kepit KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 994345

_________________________________________________
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeSat Aug 15, 2009 1:25 pm

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 957753 salju...luv jalan camner ek? KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 90732
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitimeSat Aug 15, 2009 7:19 pm

entah.. tengok muka luv aritu terus rasa... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 282363 comel sangat... sampai dah tak pasan yang lain dah... KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... 519688
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Empty
PostSubject: Re: KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...   KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Icon_minitime

Back to top Go down
 
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
miss-lady (1280)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
salju (1063)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
kuyie (668)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
raffey-sama (509)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
arb_mtq (432)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
luvfama (297)
KENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_lcapKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Voting_barKENALI WANITA MELALUI CARA BERJALAN... Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.