perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?

Go down 
AuthorMessage
+++(>>zh4f<<)+++
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
+++(>>zh4f<<)+++

Posts : 128
Join date : 2009-11-16

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeSat Jan 30, 2010 5:06 pm

BERI PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YANG SLALU MENDESAK ?

CMNE NK MENGATASI PERKARA INI ?

ADAKAH WANITA MENDESAK UNTUK MENGAMBIL PERHATIAN ATAW DI SEBALIK NYA ?

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 217756 MARI BERI PENDAPAT MASING2 ?

_________________________________________________
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 2vvstxe
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 12
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 7%20%2812%29
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Signsthanks
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeSat Jan 30, 2010 11:13 pm

ni soklan tuk lelaki ke?? APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 67899 abes wanita takleh jawab ke ni? APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 67899
lau wanita jawab nanti so ade lak leh kata dia tak mendesak..contoh nya i sndiri APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 71128
i kan wanita APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 582177 .. so kekadang mendesak tuk merubah pasangan nya mnjadi baik dan menghargai si wanita itu adalah takde la salah kan.. tp pe lak pndapat sahabat lain? APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 608110

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Anis12
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeTue May 18, 2010 1:23 am

biasalah tu... nama pun wanita.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 519688

cuba tengok mak korang... APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 943424

bukan nak kata apa.. mak aku pun sama gak... APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 701731 kuat membebel dan mendesak. pastu turun kat aku.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 994345 sampai adik aku pun naik tensen dapat akak yang banyak sangat cakap, kuat komplen dan suka mendesak macam aku. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 571166

dah mmg fitrah wanita macam tu. tak sabar, kuat mendesak, menggelupor, cepat melatah, kuat komplen, membebel APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 67483

sekarang terpulang kepada kebijaksanaan lelaki untuk mendidik wanita tu macam mana APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279

cuba fahami kata2 wanita tu.. kenapa dia dok desak2 je APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 809193

adakah:

1. dia bosan melihat lelaki tu tak berubah menjadi lebih baik daripada sebelumnya?

2. dia sebenarnya rindukan belaian, perhatian, manja daripada lelaki tersebut?

3. dia penat dengan urusan sehariannya. (kerja, balik rumah nak uruskan rumah lagi).

4. dia terlalu mementingkan kesempurnaan dan mahukan yang terbaik sepanjang masa?

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279 APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279

pandai2lah kaum adam mendidik kaum hawa APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 67483

kerana ciptaan Allah s.w.t ini tersangatlah indah. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 792555

betoi tak kawan2? APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 217756
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 34
Location : tmn astakona

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeTue May 18, 2010 7:58 pm

bg aku pompuan yg kuat mendesak ni wat bangang je .. da bosan t dia senyap la

_________________________________________________
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeWed May 19, 2010 8:34 am

wakakaka bet... ko sama macam bf aku... bila dia wat camtu aku pun tak jadi nak mendesak da.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 67305 sukati dia la nak wat pape pun.. paksa-rela pun tak guna gak... janji dia tahu apa yang dia wat, ada pikir masa depan, dan wat yang terbaik untuk dirinya, untuk aku gak. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 519688

sbb dia banyak kali cakap kat aku, jangan desak2 dia.. dia cuba yang termampu dan yang terbaik. tapi tu la.. aku tak tau keadaan dia camner.. tu pasal dok desak2 je.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279

cuma yang aku tahu... lelaki ni tak suka pempuan bising2... nanti dia pening APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 220571 . ada punca penceraian rumahtangga hanya kerana isteri kuat membebel. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 701731 hati2 yer?
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeSat May 22, 2010 6:41 pm

aku lah wanita yg kuat mendesak itu sampai si "dia" takleh tahan geram dan dah habis sabaq kat aku.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 974388
entah cane nak aku ubah pangai ni.. aku sendiri benci diri ini.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 974388

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Anis12
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitimeSun May 23, 2010 7:15 pm

anis... APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 519688

insya Allah.. boleh berubah... APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279 manusia itu berubah2... dan hatinya sentiasa menuju ke arah kebaikan.. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279

cara yang terbaik untuk kurang mendesak ialah dengan merasakan perasaan empati. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 67483

empati tu maksudnya cuba faham keadaan dia. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 240111

mendesak ini timbul apabila kita cuba ubah orang lain macam yang kita nak. dan kita nak dia ikut semua kemahuan kita. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 865279

cuba belajar selami hatinya, fahami nalurinya, dalami keinginannya.. jeritannya, sedihnya, tawanya, deritanya... APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 943424

cuba buang sifat untuk membetulkan kesalahan orang lain. cuba pandang indahnya dia di sebalik kelemahan dia tu. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 792555

boleh nak ubah dia... tetapi guna cara yang sehabis lembut. bersabar, bertenang... dan insya Allah... boleh buang perangai suka mendesak tu. APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 976596

insya Allah anis boleh buat. : APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? 135450
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Empty
PostSubject: Re: APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?   APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Icon_minitime

Back to top Go down
 
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::. :: .::CERITA KEDAI KOPI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
miss-lady (1280)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
salju (1063)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
kuyie (668)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
raffey-sama (509)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
arb_mtq (432)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
luvfama (297)
APA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_lcapAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Voting_barAPA PENDAPAT ANDA TENTANG WANITA YG SELALU MENDESAK ? Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.