perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Cepatnya dan 2012!!!

Go down 
AuthorMessage
drekyee
Member
Member


Posts : 11
Join date : 2012-01-01

Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitimeMon Jan 02, 2012 8:49 am

Cepatnya sekarang sudah tahun 2012….
Masa memang berlalu dengan cepat…
Ada apa perkara yang anda tak buat atau tak jadi untuk tahun 2011??? Cepatnya dan 2012!!! 217756
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member
maymay6786

Posts : 10
Join date : 2012-01-01

Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitimeMon Jan 02, 2012 9:33 pm

ahh, cepatnya masa berlalu~ aku masih ada bnyk resolusi belum tercapai, gathering dgn kawan, melancong, tapi yg paling penting ialah dream car aku! Volkswagen Polo TSI, aku ingin dapatkan tahun ini!
Back to top Go down
View user profile
pikochew
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-01-03

Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitimeWed Jan 04, 2012 5:09 am

Eh…I sememangnya tak rindu tahun 2011… Cepatnya dan 2012!!! 159678
banyak kejadian yang tidak menyenangkan yang menyebabkan banyak yang kehilangan nyawa serta harta benda… sedih nak ingat semuala…
Oleh itu, I berhasrat untuk menderma wang yang sebanyak mungkin yang saya bokeh untuk membantu mereka… cute
walaupun sikit tapi harap cukup untuk meringankan beban mereka…
Dan ni telah majadikan resolusi 2012 saya mencari lebih banyak $$$ ….
Nak tanya pulak, ada kerja sambilan unutk I tak??? Cepatnya dan 2012!!! 20391
Back to top Go down
View user profile
harryho46
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-01-05

Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitimeThu Jan 05, 2012 12:13 pm

pikochew wrote:
Eh…I sememangnya tak rindu tahun 2011… Cepatnya dan 2012!!! 159678
banyak kejadian yang tidak menyenangkan yang menyebabkan banyak yang kehilangan nyawa serta harta benda… sedih nak ingat semuala…
Oleh itu, I berhasrat untuk menderma wang yang sebanyak mungkin yang saya bokeh untuk membantu mereka… cute
walaupun sikit tapi harap cukup untuk meringankan beban mereka…
Dan ni telah majadikan resolusi 2012 saya mencari lebih banyak $$$ ….
Nak tanya pulak, ada kerja sambilan unutk I tak??? Cepatnya dan 2012!!! 20391


baiknya anda berpikir macam tu~ Tuhan akan bantu anda untuk mencapai hasrat anda =)! kini anda boleh cuba taip CAR dan hantar kepada 22222..anda akan dapat hadiah tunai atau sebuah kereta! gud luck!
Back to top Go down
View user profile
tungkelly
Member
Member


Posts : 6
Join date : 2012-01-05

Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitimeFri Jan 06, 2012 5:26 am

harryho46 wrote:
pikochew wrote:
Eh…I sememangnya tak rindu tahun 2011… Cepatnya dan 2012!!! 159678
banyak kejadian yang tidak menyenangkan yang menyebabkan banyak yang kehilangan nyawa serta harta benda… sedih nak ingat semuala…
Oleh itu, I berhasrat untuk menderma wang yang sebanyak mungkin yang saya bokeh untuk membantu mereka… cute
walaupun sikit tapi harap cukup untuk meringankan beban mereka…
Dan ni telah majadikan resolusi 2012 saya mencari lebih banyak $$$ ….
Nak tanya pulak, ada kerja sambilan unutk I tak??? Cepatnya dan 2012!!! 20391


baiknya anda berpikir macam tu~ Tuhan akan bantu anda untuk mencapai hasrat anda =)! kini anda boleh cuba taip CAR dan hantar kepada 22222..anda akan dapat hadiah tunai atau sebuah kereta! gud luck!

Oh, itu memang betul… I punya kawan pun baru menang RM3200 tunai pada 21/12/2011 dan terus belanja kita semua pergi makan-makan……
dia kata senang saja untuk menang yang terutamanya tunai harian….
Nak tahu dengan lebih
Cepatnya dan 2012!!! Cube_210
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member
mikkesho

Posts : 22
Join date : 2012-03-19

Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitimeFri Jun 01, 2012 11:22 am

Selamat Kaamatan & Gawai!!! Cepat download lagu percuma ni la.. Kembali dr Mia Palencia.. dan dedikasikan kpd org yg ko cinta!! bit.ly/webhitzkembali
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Cepatnya dan 2012!!! Empty
PostSubject: Re: Cepatnya dan 2012!!!   Cepatnya dan 2012!!! Icon_minitime

Back to top Go down
 
Cepatnya dan 2012!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Let 2012 be a very happy new year!
» 13.02.2012 Tupolev 134!
» The South East England Monsoon of 2012 continues.......
» New Jersey Death Race 2012
» BrisBricks 2012

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
salju (1063)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
kuyie (668)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
luvfama (297)
Cepatnya dan 2012!!! Vote_lcapCepatnya dan 2012!!! Voting_barCepatnya dan 2012!!! Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.