perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 im back

Go down 
AuthorMessage
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : tmn astakona

im back Empty
PostSubject: im back   im back Icon_minitimeTue Apr 17, 2012 4:11 pm

assalamualaikum, for all members at perak1 ni aku just nk bgtau yg aku akan menyambut kelahiran anak aku yang sulung bulan depan neyh .. lau ikut due dia 12/5/2012
so pd sume user aku mohon agar korang doakan yg terbaik untuk keluarga aku , and pada sume user aku jugak mintak maaf sebab da lame x jenguk forum ni .. so maybe after bulan 5 ni aku akan buat perubahan sket kt forum ni .. and maybe jugak aku rase sume mod n admin kene wat gath n meeting so kalau setuju aku harap korang respon pd topic ni ok im back 67483

_________________________________________________
im back Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

im back Empty
PostSubject: Re: im back   im back Icon_minitimeSun Jul 05, 2015 3:17 pm

im back to.. wah bet dah kawen n dh ada anak.. tahniah. aku pon lama dah bertahun x jenguk forum ni sejak arwah dalam gambar profil aku ni meninggalkan aku. aku rasa x kuat nk tgk forum ni sebab bnyk gak kenangan bersama dia lam ni. skg baru ada kekuatan lik. aku pun dah berumah tangga dh tiga anak dah. jom kita kemablikan ceria pada forum ni... im back 83255 im back 983834 im back 519688 im back 792555 im back 745312 im back 745312 im back 745312 im back 318762

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
im back Anis12
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 35
Location : gerik,perak

im back Empty
PostSubject: Re: im back   im back Icon_minitimeMon Jul 06, 2015 3:19 am

insyallah allah lebih sayangkan aruah... aku pon lama x masuk sejak YM dah stop...
kawan2 pon dah kawin dah anak pinak.. salam ukwah dr aku.. FB aku hadi muafi taufik

_________________________________________________
im back 20391 tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
Sponsored content




im back Empty
PostSubject: Re: im back   im back Icon_minitime

Back to top Go down
 
im back
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» "Back to the Future?" nanoscale vacuum tubes ?
» Went to the "Back To The 50s" car show yesterday.
» I'm back from vacation...
» Pinus sylvestris, what to do after back budding?
» Acer palmatum Die back

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
miss-lady (1280)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
salju (1063)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
kuyie (668)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
raffey-sama (509)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
arb_mtq (432)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
luvfama (297)
im back Vote_lcapim back Voting_barim back Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.