perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 jeles dengan budak ni

Go down 
AuthorMessage
Eenaly
Member
Member
Eenaly

Posts : 21
Join date : 2013-11-29

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeMon Dec 07, 2015 10:59 am

jeles siot ngan budak ni. boleh lepak2 sembang2 ngan bruno mars. uhuk uhuk jeles dengan budak ni 543308

https://www.youtube.com/watch?v=V-qtKSEGAac
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member
nana88

Posts : 26
Join date : 2013-12-09

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeMon Dec 07, 2015 1:15 pm

Eenaly wrote:
jeles siot ngan budak ni. boleh lepak2 sembang2 ngan bruno mars. uhuk uhuk jeles dengan budak ni 543308

https://www.youtube.com/watch?v=V-qtKSEGAac

wah. comelnya budak ni. hehe. jeles jugak.
kalaulah dpt jumpa bruno mars depan2 mata, bestnye kaan.. hehe jeles dengan budak ni 83255
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member
rabbit

Posts : 27
Join date : 2013-10-25

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeTue Dec 08, 2015 10:01 am

nana88 wrote:

wah. comelnya budak ni. hehe. jeles jugak.
kalaulah dpt jumpa bruno mars depan2 mata, bestnye kaan.. hehe jeles dengan budak ni 83255

g le jumpe kalo dah minat sgt. hahaha lol!
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member
nana88

Posts : 26
Join date : 2013-12-09

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeTue Dec 08, 2015 1:18 pm

rabbit wrote:

g le jumpe kalo dah minat sgt. hahaha lol!
masalahnya bruno mars tu jauh ngat... cena na jumpeee..
kalau dekat tiap2 ari g jumpe huhu jeles dengan budak ni 543308
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member
rabbit

Posts : 27
Join date : 2013-10-25

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeWed Dec 09, 2015 5:35 am

nana88 wrote:

masalahnya bruno mars tu jauh ngat... cena na jumpeee..
kalau dekat tiap2 ari g jumpe huhu jeles dengan budak ni 543308
cube la try nasib. guna yonder music app. mana tau dpt tiket konsert bruno mars.
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member
Eenaly

Posts : 21
Join date : 2013-11-29

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeWed Dec 09, 2015 12:49 pm

rabbit wrote:

cube la try nasib. guna yonder music app. mana tau dpt tiket konsert bruno mars.
yonder music app? apa tu? untuk apa? mcm mana dpt tiket konsert pulak?
Back to top Go down
View user profile
Hang Tu
Member
Member
Hang Tu

Posts : 2
Join date : 2015-05-22

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeThu Dec 10, 2015 7:06 am

yeye je.. dlm iklan tv ngan paper takde sebut pon psl tiket konsert free ni.
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member
rabbit

Posts : 27
Join date : 2013-10-25

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeFri Dec 11, 2015 4:42 am

Eenaly wrote:
yonder music app? apa tu? untuk apa? mcm mana dpt tiket konsert pulak?
app baru utk stream lagu. utk org yg pakai celcom.
utk yg pakai magic sim, dpt pluang tiket konsert bruno mars. sbb tu aku ckp cuba try join.
Back to top Go down
View user profile
rabbit
Member
Member
rabbit

Posts : 27
Join date : 2013-10-25

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeFri Dec 11, 2015 4:45 am

Hang Tu wrote:
yeye je.. dlm iklan tv ngan paper takde sebut pon psl tiket konsert free ni.
kalau tak caya kat tgk kat fb xpax. ada je dia promote tiket bruno mars ni.
jeles dengan budak ni 12295316_10153147930387791_430392795801971673_n
Back to top Go down
View user profile
Eenaly
Member
Member
Eenaly

Posts : 21
Join date : 2013-11-29

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeFri Dec 11, 2015 1:30 pm

hehe. dah tau dah. dah cek kat website xpax dah. hehe.
kena try ni mane tau dapat pegi amerika jumpa bruno mars.
Back to top Go down
View user profile
nana88
Member
Member
nana88

Posts : 26
Join date : 2013-12-09

jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitimeFri Dec 11, 2015 1:55 pm

Eenaly wrote:
hehe. dah tau dah. dah cek kat website xpax dah. hehe.
kena try ni mane tau dapat pegi amerika jumpa bruno mars.

i nak join jugak. i nak jumpa bruno mars jugak.
kalau tak sesia nombor magic sim i pakai tak guna.
huhu jeles dengan budak ni 318762
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




jeles dengan budak ni Empty
PostSubject: Re: jeles dengan budak ni   jeles dengan budak ni Icon_minitime

Back to top Go down
 
jeles dengan budak ni
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
miss-lady (1280)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
salju (1063)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
kuyie (668)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
raffey-sama (509)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
arb_mtq (432)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
luvfama (297)
jeles dengan budak ni Vote_lcapjeles dengan budak ni Voting_barjeles dengan budak ni Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.