perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Kongsi kenangan zaman sekolah

Go down 
AuthorMessage
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeSat Apr 18, 2009 6:19 am

Time kita sekolah2 dulu mesti ada kenangan pahit manis lawak ke kan tak kira la sekolah rendah ke sekolah menengah ke janji sampai sekarang ni masih segar dlm ingatan dan tak dapat dilupakan... so kite kongsi2 la cerita tu kat sini k....

( jalan cerita mesti detail la k ) cth;-

-kenangan pahit/manis/lawak/
-tahun berapa peristiwa tu terjadi
-darjah/menengah

sebagai tuan empunya topik ni biar la aku mula dulu k.....

(1) Perkara yg masih segar dlm ingatan aku smpai sekarang ni masa aku darjah 5 pada tahun 1993 , jadi cite bermula bila dah sampai ke sekolah bila nak masuk perpustakaan kene bukak kasut kan time tu aku masih igt kasut aku jenama pallas tak pakai tali pakai lekat tu je ( malas nak ikat2 kasut ) bila aku nak bukak kasut tu heran lak nape dua2 kasut ni mcm sama je rupe2nye kasut aku tu dua2 blah kiri malu beb kwn gelak kan hehehe

(2) ni lak cite aku tingkatan 5 tahun 1999 , masa tu aku br pindah sekolah beb dr sekolah bandar ke sekolah kat kampung bab bapak aku bersara so kene la pindah kan..... , first day aku gi sekolah ni perhimpunan (isnin besa la kan asal isnin mesti perhimpunan)
mcm mana ntah time pengetua sekolah tu berucap bleh lak mulut aku ni gatal nak tanya member sebelah ni "jam brapa perhimpunan ni abes" tibe2 pengetua tu nmpak aku bcakap apa lagi dengan suara lantang " kamu sila ke depan perhimpunan" kata pengetua, tebal muke beb first day masuk sekolah dah kene denda berdiri depan perhimpunan lak tu jatuh saham aku beb time tu , tp aku tak tau la ini boleh dikatakan rekod gak la bg pelajar2 baru mcm aku....



korang ada cite tu kongsi la k

Kongsi kenangan zaman sekolah 865279 Kongsi kenangan zaman sekolah 865279 Kongsi kenangan zaman sekolah 865279 Kongsi kenangan zaman sekolah 865279
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 11:40 am

wah best lah topik ni Kongsi kenangan zaman sekolah 179167
gatal lak tgn ni nak taip nak kongsi citer Kongsi kenangan zaman sekolah 179167


ni aku nak citer kisah aku lak yg masih bertakhta di ingatan ni time maseh di bangku sekolah :->: Kongsi kenangan zaman sekolah 386637 Kongsi kenangan zaman sekolah 386637


aku ingat mase darjah satu dulu tahun 1994 kot..di satu aktiviti sukan skolah d kg brunai membakut..sk kg brunai membakut nama nye di sabah..masa tu dah lah aku ingat aku dalam pasukan merah wakil untuk lumba lari.. pastu dah elok aku di tempat ke dua tetiba aku terlanggar taik kerbau Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 abes kena muka aku n baju sukan aku Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 naseb bek lg masa tu aku maseh kecik2 umur baru 7 tahun Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 dorang gelakkan aku Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 pastu aku tak kira aku terus bangun dan teruskan berlari walau org ketawakan aku..last2 aku dapat nombor tiga Kongsi kenangan zaman sekolah 994345
then aku lik umah yg bising mak tiri aku Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 mak aku masa tu jauh nuun d sandakan..sian aku kan..tp takpe lah sebab aku menang gak walau pon setakat dpt no 3 ok lah tu dr 10 org budak lg.. Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 eee taik kerbau adui Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 malu cmpur busuk campur ketekadan jd lah satu kemenangan :-P:

ok ni pula cerita time aku darjah lima masa ni aku dah duduk dengan mama aku..mama kandung di sandakan..masa tu aku rasa masa tahun 1998 kot Kongsi kenangan zaman sekolah 90732
setiap kelas mesti ade wakil lebih dr seorang untuk ikut pertandingan spelling B..n aku lak dulu mase kecik2 pantang dengar pertandingan mesti nak ikut..then aku pon regester lah tuk pertandingan tu..kesemuanya ada 30 org pelajar darjah lima.. aku menghafal setiap perkataan yg akan di soal esoknya semalaman dowh..esok nya kami mula bertanding... bila turn aku jer mesti aku eja pastu sambil terjelir2 lidah mcm ni :-P: :-P: sebab malu Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 cikgu pon tergelak adui aku sendiri tak paham nape lah sesikit nak terjelir2 lidah setiap word aku eja lam BI :-P:
mama aku lak dok rakam dr opis die..tanding nye tanding ramai yg terkuar n tinggal kami berlima..tp aku hnya mampu berada di tempat kelima jer :#:-S: drpada 30 org pelajar Kongsi kenangan zaman sekolah 865279
dpt ler hadiah yg masa tu aku suke sgt iaitu buku dan pensil dan pemadam bnyk2 sebab aku suka menulis tp pelik sampai skg tulisan aku masih buruk mcm cakar ayam Kongsi kenangan zaman sekolah 994345
tu je lah sedikit sebanyak yg aku leh kongsi.. Kongsi kenangan zaman sekolah 437150
tak dan nak kongsi semua yg masih fresh lam mind ni,panjang sgt citernyer Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345
terima kaseh Kongsi kenangan zaman sekolah 519688

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
Kongsi kenangan zaman sekolah Anis12
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re : Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 11:55 am

muahahahah Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345
taik kerbau muahahaha kawasan tu mmg byk periuk api
aku pernah gi sana hakhak
Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 12:39 pm

nak cita gak..

1) kenangan pahit manis masa aku darjah 5..aku curi sudu kantin..sehari satu sudu..saja2 curi je..aku pun tak tau apa motif aku curi sudu tu..aku curi tu dgn member aku ...kira lawan sapa leh curi paling byk.. Kongsi kenangan zaman sekolah 67305 ...last2 satu ari tu kantoi...kena bawak pi jumpa cikgu displin..tapi yg best nye cikgu displin tu arwah bapak aku Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: ...so bapak aku cakap dok sini diam2..tak kena apa2 pun Kongsi kenangan zaman sekolah 869229:

2) pastu darjah 5 gak aku kantoi pau duit dekat budak darjah 3 Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: ..bodoh betui kalau pk2 balik..macam bese la..budak tu nangis..repot cikgu ..dan macam besa gak..cikgu bawak jumpa cikgu displin a.k.a bapak aku Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: ...tapi kali ni aku kena rotan la ngan bapak aku..saket gila..pastu aku dah jd baik..

3) ni cita masa tingkatan pulak...masa aku tingkatan 5 ( sek teknik ) ...waktu rehat...besa la..lepas makan nak pi merokok ..bawah tangga sekolah..tgh2 merokok..pengetua buat sport cek pulak..gila goyang aku ngan member bawah tangga tu..seb baik pengetua tu tak masuk bawah tangga tu Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: kalau tak kantoi..tapi selama aku merokok dalam sekolah tak penah kantoi lagi laa..

4) aku tingkatan 5 dah naik moto pi sekolah..moto RG sport ( pemes masa tu ) ..so ada satu hari tu helmet aku hilang..kat sekolah...aku pulak pi gatai tgn rembat pulak helmet budak lain..dan yg bengap nye ..esok pi sekolah aku pi pakai helmet tu ...apa lagi kantoi la..kene terajang ngan cikgu displin ( cikgu sek teknik samseng oo ) ..pas kena terajang..setel kes..akibat nye..sampai skang kalau aku jumpa cikgu tu aku akan pandang dia secara daring ( dendam beb Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: ) tapi salah aku gak..saja je akuy nak bg cikgu tu takut..ye la budak2 boleh la dia buli ..

kesimpulan nye..kat sekolah aku ni nakal Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: tapi baik hati Kongsi kenangan zaman sekolah 71128
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re : Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeWed Apr 22, 2009 4:29 am

lol! lol! lol!
panx curi sudu muahahahahah lawak cite kamo
adeh pecah pewot aku baca
Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
dila_L.e.O
junior
junior


Posts : 15
Join date : 2009-04-13

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeWed Apr 22, 2009 10:27 am

nk kongsi cter gak bley x... Kongsi kenangan zaman sekolah 67483
leo tgk cm best je.. Kongsi kenangan zaman sekolah 67483

:: mse leo kecik2 kn....taun 1998...mse tuh darjah 1.... :-P: skolh kt penang....
ade satu arituh nk kne cucuk la sbb mmg taun 1 kne cucuk...cucuk ape ntah.... Kongsi kenangan zaman sekolah 869229:
leo takot gler......lari satu skolh tuh...jenuh la ckg2 keja leo smpai da pnt2 sumer....
leo nyorok kt dlm semak blkg skolh tuh kt bwh pkok...da pnt sgt lari2 smpai tetido kt situ... :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127:
last2 pas bgun tdo tgk da ade kt dlm klinik kt skolh tuh...da kne cucuk pn mse leo tdo tuh.. :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127:
leo mmg xsdr lgsung weh... Kongsi kenangan zaman sekolah 502865

:: lpas 5 bln skolh kt penang fmly sumer pindah kt perak...coz ayh dpt keje kt cni... Kongsi kenangan zaman sekolah 865279
mse pes time msuk skolh tuh rse pelik je coz sumer asyk usha leo je... Kongsi kenangan zaman sekolah 67899 cm nk nanges je
rse...leo mcm dipinggir kn je mse tuh... Kongsi kenangan zaman sekolah 57046 tp kn...ble da lme2 bru leo pasan npe sumer duk usha
leo je.... Kongsi kenangan zaman sekolah 67305 sbb leo p skolh tuh pkai skirt uniform....da la xpkai tdung....kt skolh tuh sumer bdk
pkai bju kurung ngn bertudung... :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127: penyudahnye ptg tuh gak leo ajk ma ngn ayh p beli bju
skolh yg cm diorg pkai tuh...malu seh... Kongsi kenangan zaman sekolah 92410

:: neh plak mse leo da msuk skolh menengah...taun 2005....form 2... Kongsi kenangan zaman sekolah 865279 hampir2 kne naek trak
polis sbb dikatakn bersubahat ngn bdk klas maen mercun... Kongsi kenangan zaman sekolah 869229: polis tuh dtg tpt2 time sorg
dak klas nk bkar mercun...maunye xkantoi.... :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127: mmg mse tuh nasib menyebelahi polis lerr..
Kongsi kenangan zaman sekolah 6665 satu klas diam je...xberani nk ckp pape...tp last2 dak yg bkar mercun tuh bgun kuar...
ngaku die yg bkar... Kongsi kenangan zaman sekolah 458558 polis tuh eksyen ah....ade ke ngn dak umo 14 taun pn berkasar...
Kongsi kenangan zaman sekolah 919437 die ckp tengking2 ngn pegang kolar bju dak tuh...kecut sumer weh.... Kongsi kenangan zaman sekolah 67305

:: taun 2007 leo msuk form 4 la... Kongsi kenangan zaman sekolah 67483 best plak jd senior.... :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127: tp ntah pape la....nyampah btui
la ngn peristiwa neh... Kongsi kenangan zaman sekolah 92410 mse tuh leo ngn mmbe nk p tandas....dlm perjalanan nk p tandas
tuh sembang2 la... Kongsi kenangan zaman sekolah 67483 bese la...gosip bnyk sgt kt skolh tuh.. :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127: tgh rancak sembang kteorg pn
melangkah msuk la ke destinasi nye... Kongsi kenangan zaman sekolah 67305 tp kteorg rse pelik ngn susun atur kt dlm tandas tuh..
bkn mcm slalu time kteorg msuk....pelik.... :-B: pastuh tbe2 kterog nmpk sorg dak laki msuk kt
tandas tuh... Kongsi kenangan zaman sekolah 67305 tergamam mse tuh...........
rpe2 nye...... Kongsi kenangan zaman sekolah 57046 kterog yg silap msuk tandas... Kongsi kenangan zaman sekolah 57046 termsuk tndas laki....mengom la....
neh sumer sbb kteorg nyembang smpai xsdar ape lerr kot... Kongsi kenangan zaman sekolah 71128
malu gler.... :Kongsi kenangan zaman sekolah 879127:
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeWed Apr 22, 2009 11:25 am

dila_L.e.0 lol! lol! lol!
muahahahahaha takut kene cucuk ek
Kongsi kenangan zaman sekolah 519688 Kongsi kenangan zaman sekolah 519688 Kongsi kenangan zaman sekolah 519688

____________________________________________________________________________________________________________
kenangan masa sekolah2 mmg besh
anime anime anime
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitimeSun May 31, 2009 4:00 pm

aku dulu masa sekolah rendah tomboy... Kongsi kenangan zaman sekolah 519688 caya tak? kalo aku citer mesti korang tak caya... Kongsi kenangan zaman sekolah 809193

ok.. begini alkisahnyer.

tahun 1991, aku mula masuk sekolah rendah, darjah satu di sebuah sekolah pempuan di teluk intan nih.

disebabkan adik beradik aku ramai lelaki, dan kawan2 sepermainan aku adalah abang2 sedara aku je... maka aku nih kira boleh masuk ler dgn orang lelaki. yang jadi peningnyer.. aku dimasukkan kat sekolah pempuan.

ah sudah!

takde lelaki langsung!

kalo ada pun lelaki.. tukang kebun tu aje.

cikgu2 dan pelajar2 semua pempuan.

rambut aku pendek, dan pakaian aku ialah skirt. (uniform skirt tu.. zaman dulu budak2 jarang yang pakai baju kurung pergi sekolah).

disebabkan ke'tomboy'an aku... aku suka usik2.. ngorat2 kawan aku yang comel2 skit. dan paling nakal.. aku suka selak skirt dia orang. Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 pastu semua bising...

"cikgu.. nonina tarik skirt..." (nama aku norlina, tapi rata2 budak sekolah tu ramai cina.. dia orang panggil aku nonina).

tapi cikgu nak marah sangat pun tak reti.. pasal aku selalu score je masa kat situ.

disebabkan aku terlalu tomboy, masa aku setai pertandingan fesyen show yang dianjurkan oleh cikgu muzik aku, cikgu siti zubaidah.... aku pakai pakaian tomboy gak! (masa tu aku darjah 3, tahun 1993)

budak2 lain semua pakai baju kurung ler, kebaya ler.. kimono pun ada... skirt mmg ramai ler.

korang nak tahu aku pakai pe?

aku pakai kemeja, suar slack, dan topi warna merah. Kongsi kenangan zaman sekolah 571166

kemeja dan suar slack tu baju raya aku. mak aku beli sedondon dgn abang aku yang tua dua tahun dari aku. aku pakai cap merah abah aku punyer... cap pengadil sepak takraw. Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 Kongsi kenangan zaman sekolah 994345 dan aku pakai tie warna kuning. (tie pengawas sekolah.. pasal masa tu aku pengawas). wakakaka

dari rumah mak aku dah mekapkan aku. (tapi pakai mekap plak???).

biler masuk show tu... semua orang peragakan pakaian masing2.

biler aku naik pentas je. mula2 satu dewan senyap. dia orang pelik. tapi aku dengan confidentnyer berjalan atas pentas.. posing hebat tak hengat! macam aku lawa sangat. siap buat tanda Kongsi kenangan zaman sekolah 79800 dan tanda peace. satu dewan tepuk tangan..

dan apabila nak masuk 2nd round.. cikgu2 mula nak singkirkan peserta. (cewah.. macam akademi fantasia plak.. tapi masa tu mana ada AF? tahun 1993).

cikgu2 pun pilihlah para peserta...

sampai satu ketika.. cikgu tu tunjuk aku.

aku pun apa lagi.. dengan bangganya terus ke depan!!!!!

muka aku sengih cam kerang busuk... siap tunjuk tanda Kongsi kenangan zaman sekolah 79800 lagi kat semua. satu dewan tepuk tangan kuat2... gemuruh gak ler kiranya.

malangnyer... Kongsi kenangan zaman sekolah 193579

lum sempat aku nak posing... Kongsi kenangan zaman sekolah 193579

mrs chong halang aku. "eh... it's not you! it is next to you!"

hati aku rasa nak pecah berderai.. Kongsi kenangan zaman sekolah 193579

mata nak nanges.. tapi sbb aku nak control tomboy aku (mmg aku kuat nanges pun.. tapi nak macho ler konon) aku gelak2 je... Kongsi kenangan zaman sekolah 519688

dan yang paling best..

peminat aku semua cakap..

"BOOOOOOOOO!!!!!!"

peminat aku semua sokong aku dan marah dgn cikgu2 yang rejek aku tu.

turun je dari pentas.. peminat2 aku sambut aku dan cakap..

"norlina.. lu mmg best lah. wa tak mau tengok lain punya ma..." kawan cina aku tegor. yang india dan melayu pun sama2 sokong aku.

tanpa anda semua.. saperlah saya... ewah... Kongsi kenangan zaman sekolah 519688

itulah alkisah aku masa jadi tomboy di sekolah pempuan... Kongsi kenangan zaman sekolah 519688
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Kongsi kenangan zaman sekolah Empty
PostSubject: Re: Kongsi kenangan zaman sekolah   Kongsi kenangan zaman sekolah Icon_minitime

Back to top Go down
 
Kongsi kenangan zaman sekolah
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
salju (1063)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
kuyie (668)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
luvfama (297)
Kongsi kenangan zaman sekolah Vote_lcapKongsi kenangan zaman sekolah Voting_barKongsi kenangan zaman sekolah Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.