perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 mari maen game ni..

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeFri Apr 24, 2009 10:42 am

mari kita tengok ape ayat yang keluar dari tarikh lahir korang

ambil ayat dari bulan korang lahir
January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku ada makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

ambil ayat dari hari lahir korang
1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun


ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan
1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan jalan cari kucing
0 -------- di dalam bilik tokwan

ambil ayat dari color yang korang suka
putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

kemudian gabungkan ayat2 yang telah korang pilih

contoh:
ni ayat aku hehe -->aku cium cikgu lama aku di bawah jambatan sebab aku seksi dan aku boleh buat senyum.. mari maen game ni.. 519688

saja suka2 jer.. mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345


Last edited by peace™ on Sat May 30, 2009 1:16 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 7:10 am

ni aku pye palk...>>AKU SUKA MAKAN DENGAN BUAYA DI ATAS MOTORSIKAL SEBAB AKU MEMANG DEGIL<<
mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 8:02 am

aku menari dgn ---> makhluk asing ---> di dalam bilik tokwan ---> sbb aku suka macam tu

ayat aku mari maen game ni.. 869229:
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 10:20 am

aku menari dengan basikal aku diatas katil engkau
sebab aku seksi dan engkau boleh buat
mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345 muahahahaha
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 35
Location : gerik,perak

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 11:54 am

aku terajang mee kari adek aku bawah katil sebab aku seksi aku boleh buat mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat May 30, 2009 12:59 pm

aku lak nak cube mari maen game ni.. 994345
aku lari keliling kambing ayah aku atas bumbung rumah sebab aku memang degil mari maen game ni.. 869229 mari maen game ni.. 879127

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
mari maen game ni.. Anis12
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat May 30, 2009 1:50 pm

aku karate ayam serama di bawah katil sebab aku memang terer

aku rasa ayat aku paling logik kat sini.. mari maen game ni.. 67483

mari maen game ni.. 571166
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat May 30, 2009 2:49 pm

mari maen game ni.. 519688 aku ada makan dengan...... hantu jepon...... masa makan atas meja.....sebab aku memang degil..... mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345 mcm kena je ngan aku....nk merokok jap mari maen game ni.. 287665

_________________________________________________
mari maen game ni.. Nagaapimari maen game ni.. Kekejamanmari maen game ni.. Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSat May 30, 2009 5:31 pm

aku ada makan dengan hantu jepun di dalam kereta aku sebab aku pikir aku bijak
wah...cantik ayat aku mari maen game ni.. 994345
mari maen game ni.. 166410 macan..kita sama tarikh lahir ke mari maen game ni.. 726899
mari maen game ni.. 287665
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
kuyie

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : Ashby road - K.Terengganu

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSun May 31, 2009 12:55 am

aku jelir lidah kat->kawan lembu aku->di bawah jambatan->sebab aku memang degil
mari maen game ni.. 571166

_________________________________________________
SETELAH SEKIAN LAME KU MENYEPI KINI KU KEMBALI

mari maen game ni.. Kuyie_10

Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
paklong_baek
senior
senior
paklong_baek

Posts : 250
Join date : 2009-05-02
Age : 34
Location : perak-->putrajaya

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeSun May 31, 2009 1:18 pm

aku terajang chuck norris di atas motosikal sebab aku seksi dan aku boleh buat mari maen game ni.. 994345

wakakaka.. ayat ni mcm btl jek...
tp ako nih seksi mcm mn yek
wakakaak mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 34
Location : Negi 9

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeFri Jun 12, 2009 11:00 am

aku peluk>kerbau ayah kawan aku>di dalam kereta aku>semasa jalan jalan cari kucing>masa makan atas meja>di atas motosikal>sebab aku memang degil

mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345 mari maen game ni.. 994345
Back to top Go down
View user profile
grandson
junior
junior
grandson

Posts : 40
Join date : 2009-06-01

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeFri Jun 12, 2009 11:46 am

daku ingin tgk pa daku punya ayat...

aku lompat atas burung hantu di atas katil engkau sebab ade suara yang bagitau aku

ermmm.. xbrapa sedap ayat tu da... hahhahaha.. meh sebatang mari maen game ni.. 287665
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior
dirra_honeybie88

Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 30
Location : ampang

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeMon Jun 15, 2009 10:42 pm

alamk...malu lak nk ckp pilihn ayt dirra.... mari maen game ni.. 519688 mari maen game ni.. 519688 mari maen game ni.. 519688 mari maen game ni.. 220571

aku ada makan dengan kerbau ayah kawan aku mase makan atas meja sebab ade orang suruh...

mari maen game ni.. 995181 mari maen game ni.. 983834 mari maen game ni.. 617517mari maen game ni.. 617517 mari maen game ni.. 617517 mari maen game ni.. 617517 mari maen game ni.. 571166 kecewa
Back to top Go down
View user profile
ibrahim
Moderator
Moderator


Posts : 56
Join date : 2009-05-10

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 4:31 am

ako nak buat gath kat man2 sapa boleh kasi cadangan kepada daku,kalu macan jd kepala pun boleh....jumpe dgn kawan2 perak1 daku nihh.... <<<AYAT AKO...HUH...BAHAYA PUNYA AYAT
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 7:25 am

eee ko ni topiq mari maen game ni.. 48342 mari maen game ni.. 48342 asyik nak lari tajuk ajer mari maen game ni.. 48342

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
mari maen game ni.. Anis12
Back to top Go down
View user profile
dirra_honeybie88
junior
junior
dirra_honeybie88

Posts : 37
Join date : 2009-04-13
Age : 30
Location : ampang

mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitimeTue Jun 16, 2009 10:28 am

ayt ni ader ke kt ats 2???
mari maen game ni.. 957753 mari maen game ni.. 957753 mari maen game ni.. 90732 mari maen game ni.. 90732 mari maen game ni.. 90732 mari maen game ni.. 90732 mari maen game ni.. 90732

cam lari topik jer dak ni....ish2...
wakakaka wakakaka wakakaka mari maen game ni.. 519688 mari maen game ni.. 519688
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




mari maen game ni.. Empty
PostSubject: Re: mari maen game ni..   mari maen game ni.. Icon_minitime

Back to top Go down
 
mari maen game ni..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» couting game
» What if Chibiusa's Game...
» Dragon Bonsai at the Welsh Game Fair 2011
» The Starter Kits are coming...
» Aquarii's Gallery

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
miss-lady (1280)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
salju (1063)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
kuyie (668)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
raffey-sama (509)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
arb_mtq (432)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
luvfama (297)
mari maen game ni.. Vote_lcapmari maen game ni.. Voting_barmari maen game ni.. Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.