perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 hajat anda,,,

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

hajat anda,,, Empty
PostSubject: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeMon Apr 27, 2009 3:04 pm

sapa yg dah tau men x pelaa..
spa yg xtau lg nih cara dia
-------------------------------
ni adalah satu permainan,

cara2
mula2 org diatas mintak satu hajat,
then org bawah kena mintak hajat yg boleh hapuskan hajat org diatas,tapi hajat org itu termakbul tapi anda kena hapuskan,
-------------------------------
Contoh:
org atas:aku nak kahwin pempuan cantik
org bawah jawab kepada org atas:kau dapat pempuan cantik,
tpi tetiba, pempuan tu mati
eksiden,
-------------------------------
pastu korang lak wat hajat..
-------------------------------
ok aku start dulu,

"aku nak keta mitshubitshi lancer"

hajat anda,,, 957753 hajat anda,,, 957753
hajat anda,,, 179167 hajat anda,,, 179167 hajat anda,,, 179167
hajat anda,,, 490979 hajat anda,,, 490979 hajat anda,,, 490979
hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeTue Apr 28, 2009 12:04 pm

tapi keta 2 da kehabisan stok n syarikat bankrup n tutup n xde da mitsubishi lancer...

ni hajat aku>>aku nk g keje pasni dgn rilex n steady... hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeTue Apr 28, 2009 5:28 pm

ko mmg dpt g keje ngn steady..siap aku bg ko naik ferrari lg..hajat anda,,, 90732 tp sbb sikap riak ko sal naik ferrari td tuh..ko langgar pokok pisang mek senah hajat anda,,, 994345
... sian..ko x pat g keje hajat anda,,, 994345

heh..hajat aku lak hajat anda,,, 217756 memiliki sebuah rumah ala tradisional di kawasan pergunungan..pergh


hajat anda,,, 48342 hajat anda,,, 217756


Last edited by sriteddy on Tue Apr 28, 2009 5:51 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : salah baca daaa...hehe)
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeTue Apr 28, 2009 7:16 pm

rumah tradisional kamu ada siap tp ntah mcm mana ntah gunung tu runtuh sebab gunung berapi hempap rumah kamu abes musnah
sian la kamo tggl rumah teres je hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345


hajat aku nak duit dua puloh juta hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345
hajat anda,,, 179167 hajat anda,,, 179167
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeWed Apr 29, 2009 12:34 am

diut 2 ko dapat......pegang jer,sbb wit ko kne serah kn kat polis sbb wit 2 wit rompakn.. lol! hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345

hajat aku>>aku nk tepuk punggung ku sendiri dgn care yg slow n kasih sayang... hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeWed Apr 29, 2009 2:45 am

ko dapat tepok punggung ko sendiri dgn care yg slow n kasih sayang...... tapi pastu tiba2 je ada semut merayap kat dalam suar ko, attack kat punggung ko... banyak plak tuh! terpaksalah ko tepok kuat2 bagi bunuh semua semut tu dan berbintat ler punggung ko dengan gigitan semut dan juga merah kerana tepukkan yang kuat tu. hajat anda,,, 957753

hajat anda,,, 282363 impian aku ialah nak beli peti ais besor... hajat anda,,, 29506
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeWed Apr 29, 2009 11:44 am

ko dpt....TENGOK jer peti ais bsr 2..sbb peti ais 2 x jual kat mesia,hye ade kat jepon jer...ko jz dpt tgk kat dlm tenet jer..kebetulan ko mmg tde wit tahap dewa.jz tgl wit byr bil api jer... lol! lol! lol! lol! lol!
hajat ku>>aku nk jadi artis.. hajat anda,,, 217756 hajat anda,,, 217756 hajat anda,,, 217756
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeWed Apr 29, 2009 4:24 pm

kamo tak dpt jadi artis psl borang uji bakat dah abes so kamo pulang dgn hampa dgn hati berkecai seperti pasir2 di tepi pantai hajat anda,,, 994345

hajat aku >>>> nak jd CEO petronas hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 6:08 am

kamu dapat jadi ceo petronas tapi hanya bertahan 2 minggu sahaja sebab kamu dah di singkirkan oleh ahli lembaga pengarah yang lain sebab kamu suuka meraba kerani opis kamu... hajat anda,,, 869229 ok tak?

hajat aku------->> ingin menari salsa dengan jenifer aniston hajat anda,,, 71128
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 6:31 am

ang dapat menari dengan jenifer aniston, tapi jenifer aniston tu nama je sama.. jenifer aniston
org nye lain.. laki lak tu... hahahaha...
hajat anda,,, 318762 hajat anda,,, 318762
hajat anda,,, 124561 hajat anda,,, 124561 hajat anda,,, 124561


hajat aku >> aku nak boleh terbang, senang nak g memane..
huhuu...

terbang terbang terbang terbang terbang

p/s: tunaikan permintaan pastu hapuskan permintaan, bukan tak dapat permintaan.. berak
hajat anda,,, 865279 hajat anda,,, 865279

_________________________________________________
hajat anda,,, Header11

hajat anda,,, Banner1

hajat anda,,, Untitl10
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 7:26 am

cewahh..ko dpt terbang peace...siap keliling KLCC lagi hajat anda,,, 217756 tp entah la asal ek ari tu ko... ko terbang dgn lajunya tnpa smpat membrek ko jatuh..jatuh katil da...xleh terbang lol!

hajat aku..aku nak kawin! hajat anda,,, 994345
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 8:11 am

ko mmg dpt kawin tp bkn ngan balak ko,tp kawin ngan mamat bernama geli mat(bangla)..lalu ko minx cerai sbb dia xdpt jd laki yg bertanggungjwb... lol!

hajat ku>>aku nk jilat... hajat anda,,, 994345 hajat anda,,, 994345
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 8:16 am

raffey nak jilat la ek..
raffey raffey..
ko kan takde lidah, lidah ko kene potong sbb ko de kencing manis,
skang ni my wish lak..
aku nak...aku nak forum ni jd best tahap asbestos
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 8:31 am

forum ni mmg akn sampe thp asbestos,tp malang nye tahap asbestos tade wujud di dunia fana ni...pling tgi pon tahap dewa..so forum bleh sampe tahap dewa jer... hajat anda,,, 217756 hajat anda,,, 217756 hajat anda,,, 217756

hajat ku>>aku ingin kn dunia aman!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSat May 02, 2009 4:12 pm

ko dapat mengecapi dunia yang aman...tapi hanya dalam seminggu ja sbb raksasa tgn byk dtg menyerang kat dunia..abeh musnah semua benda..manusia dan makhluk2 lain...nak mintak tlg otomen ..otomen pulak tak de masa tu..nasib2... muahahhaa hajat anda,,, 994345

hajat aku ---->> ingin menepok bontot jenifer lopez..
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSat May 02, 2009 4:29 pm

heh..ko dpt menepuk bontot jenifer lopez tu sewaktu sessi sain autograf kat konsert dia.. hajat anda,,, 217756 sedang sedap ko menepuk...ko terdengar nama ko di panggil sayup2 jek hajat anda,,, 519688 ngopenya mak ko pggil dan ko sedar ko tgh menepuk bantal hajat anda,,, 994345

hajat aku nih >> nak jadi angkasawanita lol!
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 34
Location : Negi 9

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSat May 02, 2009 5:11 pm

anda dapat jadi angkasawanita n dah wat announcement kat dunia nak naik ke bulan..n anda

ditemani sheikh muzaffar lagi 2....terbang

di hari kejadian....hajat anda,,, 21268

roket yang anda nak naik tetibe rosak lak....sowi.....perang


hajat saya : saya nak jadi awek david archuleta....hehehehe hajat anda,,, 20391 hajat anda,,, 20391 hajat anda,,, 20391
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 11:47 am

KO DPT TEPOK BONTOT J.LO...TP IA NYA DLM MI MPI KO YG X SUDA...ASIK MIMPI BONTOT JER...LALU KO TER TEPOK BONTOT ADK KO SNDRI D ALAM REALITI....SBB KO IGT E2 BOMTOT J.LO.. hajat anda,,, 957753 hajat anda,,, 957753 hajat anda,,, 957753

HAJAT JU>>AKU NK KUAT CM NARUTO...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
ieDaz_87
junior
junior


Posts : 2
Join date : 2009-05-03

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 12:49 pm

slm...raffey....ko x hapuskan hajat aku lg la....

awatnya j.lo lak ni...

hajat anda,,, 519688 hajat anda,,, 519688 hajat anda,,, 519688
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 34
Location : Negi 9

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 12:56 pm

raffey...hajat luvfama ko x hapuskan lagi la...
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 34
Location : Negi 9

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 12:57 pm

silap2..soe...
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 1:31 pm

hajat sepatutnya bermula dari sini..utk meneruskan permainan..saya sambung lol!
luvfama wrote:
anda dapat jadi angkasawanita n dah wat announcement kat dunia nak naik ke bulan..n anda

ditemani sheikh muzaffar lagi 2....terbang

di hari kejadian....hajat anda,,, 21268

roket yang anda nak naik tetibe rosak lak....sowi.....perang


hajat saya : saya nak jadi awek david archuleta....hehehehe hajat anda,,, 20391 hajat anda,,, 20391 hajat anda,,, 20391
ko berjaya menjadi awek david tu..siap kapel la bape saat hajat anda,,, 217756 coz pempuan simpanan dia menuntut dia balik hajat anda,,, 994345..ko ditggalkan hajat anda,,, 217756
hajat aku yg x penah abis >>> aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu hajat anda,,, 837993 heh.. blh ek hajat anda,,, 994345
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 1:58 pm

bisa kau rindu hajat anda,,, 726899 aku ke hajat anda,,, 71128 hieww
kau dapt menjadi sesuatu yg bisa kau rindu tetapi hanya sekejap saja sebab sesuatu itu adalah aku dan aku sentiasa ada bersama mu hingga kau muak untuk merindu hajat anda,,, 502865 betul ke ayat aku ni hajat anda,,, 502865 hajat anda,,, 502865

lau betul ha hajat aku lak nak kawen ngan first love aku yg telah lama dulu lost contact 3 tahun lepas kini kembali hajat anda,,, 407686:X:X

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
hajat anda,,, Anis12
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 2:28 pm

anis dapat menjadi isteri kepada first love anis tapi hanya bertahan selama 1 tahun saja sbb first love anis sebenarnya dah berkenan lalu berkahwen dgn leha janda yang jual goreng pisang kat ujung jalan kampung anis tu..anis kecewa lalu mintak cerai... hajat anda,,, 869229

hajat aku lagi --->> nak kekal kan "teruna" sepanjang hayat... hajat anda,,, 658582
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitimeSun May 03, 2009 8:57 pm

ieDaz_87 wrote:
slm...raffey....ko x hapuskan hajat aku lg la....

awatnya j.lo lak ni...

hajat anda,,, 519688 hajat anda,,, 519688 hajat anda,,, 519688

SOWI SUME...NI MEBI HAL TENET...LIL BIT SLOW KOT...SOWI.. hajat anda,,, 584146

KO DPT KKL KN TERUNA KO TP KO TATAWU YG SBNR NYE KO DA TADE TERUNA SJK AZALI LG,DLM ERTI KATE LAIN KO TATAWU YG KO 2 MG DA TADE TERUNA TP PRASAN ADE...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...KEJAM NYE AKU... hajat anda,,, 21268 hajat anda,,, 21268 hajat anda,,, 21268 hajat anda,,, 21268 hajat anda,,, 21268

HAJAT KU>>AKU NK JD AHLI KUMP BLACK EYED PEAS...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
Sponsored content




hajat anda,,, Empty
PostSubject: Re: hajat anda,,,   hajat anda,,, Icon_minitime

Back to top Go down
 
hajat anda,,,
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
miss-lady (1280)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
salju (1063)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
kuyie (668)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
raffey-sama (509)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
arb_mtq (432)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
luvfama (297)
hajat anda,,, Vote_lcaphajat anda,,, Voting_barhajat anda,,, Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.