perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Kekasih High Maintainance ....

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeWed May 06, 2009 3:22 pm

Berjenama top to toe, makan di restaurant..tak nak mamak..tak nak gerai tepi jalan...

mahu kereta ..tak nak naik moto..panas ( yang ni aku paling benci..dan sbb ni jugak peratus aku nak tinggal kan awek tu tinggi )...nt kulit hitam la apa laa..Sanggupkah anda demi kekasih tercinta?


kesimpulanya awek btul2 sayangkan kita ker or just sayangkan apa yang kita ada or harta.. takut jadi mangsa pisau cukur jer.. dah abis kikis dia tgglkan kita.. naya beb ... lol! komen2

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
maya
junior
junior
maya

Posts : 71
Join date : 2009-05-04
Age : 32
Location : ipoh

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeWed May 06, 2009 3:43 pm

yg g tackle awek yg test tinggi 2 sapa sruh Kekasih High Maintainance .... 90732
dr pnampilan dia dh tau so klu x leh nk trima dia punye taste xyah la cr pasal kn Kekasih High Maintainance .... 179167
sndiri yg plih pas2 merengut payah gakn kn.. Kekasih High Maintainance .... 90732
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeWed May 06, 2009 4:11 pm

abeh tu kalau awek kita cam tu..so kita tinggal kan je la ek awek cam tu maya? Kekasih High Maintainance .... 519688 explen sikit

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeWed May 06, 2009 5:13 pm

tggalkan klu tak suka..abih cite..klu jenis pisau cukur dr mula lg dh npk..klu syg juga..didik la dia..ajar bersederhana..klu dia xleh trima..kita dh tau jwpannya kan..dia syg yg mn? so...lu pikir la sendiri Kekasih High Maintainance .... 869229
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeThu May 07, 2009 4:02 am

adei... panx, sahabat lamaku tersayang... Kekasih High Maintainance .... 519688

aku tak tahu nak taip pe sebenarnya. nanti ko kata aku membebel plak.. Kekasih High Maintainance .... 505526 aku pun tak suka nak tazkirah ker membebel ker, sbb watak sebenar seorang kaunselor adalah seorang yang pendiam tetapi sangat memahami. pasal tu ler, kalo korang jumpa aku nanti.. korang tengoklah.. aku lain daripada watak aku dalam chat nih. (alamak lari tajuk plak). Kekasih High Maintainance .... 617517 Kekasih High Maintainance .... 617517 Kekasih High Maintainance .... 617517 Kekasih High Maintainance .... 617517 Kekasih High Maintainance .... 617517

ok2.. back to topik.

aku setuju dgn kata2 maya dan jugak sri. dah ko pilih awek camtu, ko kena terima dia seadanya. kalo ko rasa tak selesa, ko pandai2 ler didik dia. nama pun pempuan, akal senipis rambutnya. wanita makhluk yang Allah ciptakan nafsunya banyak, ada 9. sbb tu ko kena gunakan 9 akal ko untuk redakan 9 nafsu pempuan. Kekasih High Maintainance .... 21268

jangan plak ko gunakan 1 nafsu ko tu untuk handle nafsu pempuan... mmg takkan mampu nak tundukkan keinginannya yang meluap2 dengan benda2 high maintanaince. jgn

sekarang ko ada dua pilihan, iaitu:

1. kalo ko nak gak dgn dia, kalo ko sayang gak, kena KUATKAN diri nak didik dia. jangan dok pk nak belek buku permata yang hilang je, benda2 soal didikan ni ko abaikan. Kekasih High Maintainance .... 519688

2. kalo ko takleh tahan... ko tinggalkanlah. doakanlah moga dia akan jumpa orang yang boleh nak didik dia. sbb jodoh nih namanya lengkap-melengkapi. kalo ko tak mampu nak lengkapkan dia, mungkin ko bukan jodoh terbaek untuk dia. Kekasih High Maintainance .... 282363

ni cadangan je tau. dan semua pilihan yang terbaek adalah daripada hati ko sendiri. kalo ko rasa meninggalkan dia adalah perbuatan yang zalim, ko kena pandai didik dia.


kalo ko tak nak tinggalkan dia tapi tak mampu gak nak didik dia..

ko perlu REDHA dengan diri dia.. sbb.. dia adalah pilihan ko sendiri. Kekasih High Maintainance .... 51170

ok tak? amacam kawan2 yang lain? setuju tak dgn aku? Kekasih High Maintainance .... 217756

:salju:
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeThu May 07, 2009 5:02 am

AI...PANX...PANX...KO NI MCM2 LA...HUHU...PAPEPON AKU STUJU NGAN N LBH2 LG SALJU,SRI N MAYA....CRI LA AWEK YG X MEMILIH...TP NNT RSE CM AWEK 2 X UP2DATE LA PLAK....HMMMM... Kekasih High Maintainance .... 90732 LAST NI...KO KNE LA AJAR DIA...CM YG LEN CKP...AKU TAWU TASTE KO...SYG MST LA SYG...AT LEAST DUA2 KNE BINCANG HAL NI...BG AKU SNG JER...XNK NEK MOTOR?AKU TGL KN JER(BELAH CM2 JER,BKN CLASH)..HR 2 XYAH KUA...HUAHUAHUA...AJAR SKET....
Kekasih High Maintainance .... 865279 Kekasih High Maintainance .... 865279 Kekasih High Maintainance .... 865279



_____________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeThu May 07, 2009 11:51 am

tak nak naik moto? Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345

ye ke dia tak mo sbb dia tu high maintanance panx? wakakaka

entah2 pasal dia takot. yelah, kalo dah naik motor, dok kat belakang ko. tetiba ko break mengejut. karang lain plak citernya. (malas nak citer karang kata aku melucas plak). Kekasih High Maintainance .... 571166

eh, teringat plak masa aku kecik2 dulu, abah kalo bawak aku naik motor, dia akan paksa aku peluk pinggang dia. kalo aku pegang besi kat belakang, abah tarik tangan aku, katanya takot aku terjatuh. jgn

sbb tu aku pun takot nak bonceng motor sesaper. pempuan ker dia, laki ker dia.. otomatik aku akan peluk pinggang penunggang motor tu. pasal aku tak reti pegang besi kat belakang tu. kalo lelaki tu abang2 aku ataupun adik2 lelaki aku.. ok lagi. kalo orang bukan muhrim? apa plak kesnyer nanti. Kekasih High Maintainance .... 17855 Kekasih High Maintainance .... 17855

Kekasih High Maintainance .... 217756

:salju:
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeFri May 08, 2009 11:25 am

"1. kalo ko nak gak dgn dia, kalo ko sayang
gak, kena KUATKAN diri nak didik dia. jangan dok pk nak belek buku
permata yang hilang je, benda2 soal didikan ni ko abaikan. Kekasih High Maintainance .... 519688

2.
kalo ko takleh tahan... ko tinggalkanlah. doakanlah moga dia akan jumpa
orang yang boleh nak didik dia. sbb jodoh nih namanya
lengkap-melengkapi. kalo ko tak mampu nak lengkapkan dia, mungkin ko
bukan jodoh terbaek untuk dia"


salju bagi ko dua kan...aku nak tambah satu lagi la...
klu die jenis pisau cukur.. ko keje la kuat2, ble ko keje kuat, duit ko jd byk, ble duit ko byk, ko leh penuhi keinginan die..
kan saling melengkapi tu salju,huhuhu....
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 41
Location : klang

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeFri May 08, 2009 1:01 pm

Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 panx2 ko kn de keta ajk la awek tu naik keta....ko nk ajak awek tu nk moto lak pe motif ko ni Kekasih High Maintainance .... 519688 aku dh phm panx Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 ala panx naik keta pn leh wat la Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 ....tp klu awek tu nk suh belikn bnda yg mahal bru ko bg Kekasih High Maintainance .... 919437 ni kat awek tu....teringat aku kisah aku dulu2 masa aku jumpa awek nk makan kat kedai yg berhawa dingin je kedai mamak x nak jatuh la airr muka dia makan kat tmpt makan mcm tu..... korang taua pe aku wat kat awek tu.......aku layan je kehendak dia....dia mula order makanan yg mahal2....layankan je...siap mkn aku ckp nk g tandas jap...apa lagi cabuttttttttttttttttttttttttttttttttttttt trus balik umah tido2 ngok tv lg2 best.....smpi umah awek tu call aku....kat mn ni npe lama sngt dlm tandas.....aku selamber ckp dh kat umah..... wakakaka wakakaka padan muka ko...nk sngt mkn tmpt2 org kaya haaa pe lg bayar la ko sendiri.....dpt gak aku mkn makanan org2 kaya ni free je x yah bayar wakakaka panx jom rokok dulu Kekasih High Maintainance .... 784228........jahatkn aku dulu2 Kekasih High Maintainance .... 793247
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 34
Location : Negi 9

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeFri May 08, 2009 1:29 pm

eeee....macan...slumber giler...bgs2...kn ajar gk awek camtu ek..macan jaga diri la jgn rokok byk sngt...lipanx..... jgn nah amik ni Kekasih High Maintainance .... 772157

seb bek luv x kisah mkn katne pun...mana2 pun bole,janji halal sedap,perut kenyang..kami adik beradik pun slalu lepak mamak...(adus..tliur char kuew teow kat nz la plk) bila la bole mkn agi...ct lak x da.. Kekasih High Maintainance .... 543308
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeFri May 08, 2009 2:21 pm

tak macan.. ko tak jahat!!

nilah yg dipanggil dengan pelajaran yg paling berguna....

bile kte nak ajar seseorg tu takkan ajar free je toi tak,

nak buang air pon kene bayar 20 sen, nikan plka nak ajar org,

upah die mkn free tu la... dan pompuan tu dpt la plajarannye,

elok la klu praktikkan ilmu camni.. bukan ape, pas kte makan kenyang,

kte juga ader mase tuk bersama kawan2 drumah,adil tue..

ko ader sifat kepimpinan la macan
Kekasih High Maintainance .... 519688 Kekasih High Maintainance .... 519688 Kekasih High Maintainance .... 519688
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 1:27 am

KO MG OTAK GELIGA LA CAN....HUAHUAHUA....
Kekasih High Maintainance .... 217756 Kekasih High Maintainance .... 217756 Kekasih High Maintainance .... 217756


_____________________________________________________________________________________________________
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 6:05 am

oiiittttt kesah ni tak de kene mengena ngan aku la...and kes ni bukan kes awek aku ke ape...adoiii...kidah ni sekadar rujukan ok Kekasih High Maintainance .... 994345 ...maksud aku bukak topik tu...cam ne ..ape kata..bagaimana korang buat kalau dapat awek macam tu...bukan nye awek aku macam tu Kekasih High Maintainance .... 994345 .....salah konsep tajuk pemahaman korang ni Kekasih High Maintainance .... 994345

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 6:16 am

panx. ko nih.. Kekasih High Maintainance .... 994345

lain kali tulis kat bawah tu..

"cerita adalah rekaan semata2. tiada kaitan dgn diri aku tapi orang len aku tak tau ler."

Kekasih High Maintainance .... 571166
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 6:26 am

Kekasih High Maintainance .... 994345 tu la pasal salju..silap tak tulis kat bawah tu..

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior
uncle

Posts : 155
Join date : 2009-04-30

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 8:22 am

bg uncle...
kalo skadar... x mo naik motor... x mo makan kat gerai...
tu blum dikategori high maintenance...

lain lah kalo si bf tu mmg xde kete... kalo nk jugak...
ajak jer naik kete sorong... !!

pasal x mo makan kat gerai... alaaa harga kat gerai lebih kurang jerrr...
apesalah makan kat restoran... l
ain lah kalo ajak makan kat KL tower ker... PICC ker...
mau botak kpala... !!

high maintenance... pakaian dia... solekan dia... taste dia...
yg kita x jangka... keborosan dia...!!
pergghhh.... payah ooo kalo dpt cm ni...!!

buat macan... gua caya lu lah....!!!!!!
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 8:38 am

panx,,,, ce ko cerita sket apa yg ada kat dalam hati ngan pimikiran pompuan Kekasih High Maintainance .... ni

die mmg tak kesian ke mmg spesis suke2,, hobi die camtue ke?

takpon die mmg tringin nak g tmpt2 camtu tp tak mampu?

komen2,,,,

Kekasih High Maintainance .... 784228
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 8:44 am

yang aku rasa pompuan high mentenen ni macam nak eksen kat kawan2 dia...nak tunjukkan dia dapat barang mahai2..dapt pergi tempat mahai2...so dalam erti kata lain belagak...tu yg aku rasa ...

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 8:50 am

lagi satu aku nak tanye la kan,,,, pompuan yg high maintainance ni msti jage imej die gler2nyer,,, byk lak mase diorg wat sume tue,,,

pompuan2,,, komen anda amat dperlukan dlm soalan nie,,,

mane taknye,, ce korg tgk org kawin,, jenuh panggil mak andam,,,

lame soleknye,, diorg slambur je wat sendiri
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 41
Location : klang

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 9:34 am

pompuan yg high maintainance Kekasih High Maintainance .... 217756 jage imej ke????rasanya bkn kot....tah la aku pn x phm snt bab org ppun mcm ni akan berubah mengikut zaman dia org hidup....tp bg laki2 korg leh ngokkn je smpi mn high maintainance tu leh bertahan....meh merokok dulu Kekasih High Maintainance .... 784228
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 9:41 am

rokok abeh pulakkkkkkkkkkk..baru je nak taipp..bak rokok sebatang macan Kekasih High Maintainance .... 505526

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
uncle
junior
junior
uncle

Posts : 155
Join date : 2009-04-30

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 12:10 pm

ape sbtg panx...
nah macan bg... Kekasih High Maintainance .... 784228
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 12:14 pm

adoi... nak pempuan komen ker.. meh salju komen Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345

jujur salju cakap.. salju pun tak tau nak komen pe. Kekasih High Maintainance .... 519688

sbb mak abah salju didik salju dgn gaya sederhana. kami tak pernah dibelikan barang2 mewah. yang penting, barang tu ada. kalo bab pakaian, janji tutup aurat, selesa dan cantik dipandang. lagi murah, lagi bagus. leh beli banyak2. Kekasih High Maintainance .... 571166 sbb pendapat abah aku, kalo ada banyak baju murah lagi elok daripada ada baju mahal.. tapi satu je. kalo dibuatnya baju tu tak sempat dibasuh ker, koyak ker.. merana ler nak mencari baju len. ada betoi tak pendapat mak abah aku tuh? Kekasih High Maintainance .... 217756

kalo bab mekap2 tu arb, aku pun no komen ler. pasal aku sendiri tak suka bermekap. pernah gak dulu try mekap2, pakai lipstik, blusher semua, tapi entahlah! sekarang macam tak minat plak pakai. kalo ada pun... kadang2 je pakai lipstik. bedak muka pun aku tak pakai.. sbb rasa macam tak selesa. kalo berpeluh2 nanti rasa muka macam melekit pun ada. Kekasih High Maintainance .... 29506

cuma aku nih high maintainance bab makan kot. Kekasih High Maintainance .... 793247 mmg mak abah aku pastikan anak2 dia makan makanan berzat, dan kalo boleh ada vitamin yang cukup untuk menyihatkan badan. tapi tu pun tak bermaksud aku jenis suka makan restoran mahal2, sbb aku jenis suka masak sendiri kat rumah.

jadi aku pun tak reti nak komen camner bab pempuan high maintance nih.. sbb contohnyer tak nampak depan mata aku. Kekasih High Maintainance .... 809193
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 41
Location : klang

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeSat May 09, 2009 9:57 pm

Kekasih High Maintainance .... 517365 aku stuju kata2 salju tu...... Kekasih High Maintainance .... 618172 ....... Kekasih High Maintainance .... 217756 sapa yg nk rokok tdi panx erk....hai ancle mn ko dpt rokok macan ni patut la tggl sbtg dlm kotak tu rupanya ko kenduri ngan si panx erk Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 Kekasih High Maintainance .... 994345 ...meh2 Kekasih High Maintainance .... 784228
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitimeWed May 13, 2009 2:57 am

btui tu salju,,, mak ayah ko punye formula teramat la btul nye,, bab makan pon kau stuju sbb aku klu de duit dtg gedebuk,, 1st aku caik msti mkn sedap2,, aku suke,,
aku cerewet skit bab mkn,, klu org masak taksedap mmg kau kututk nyer,, tapi kutukan yg mmbina la,, bukan pe,,aku klu masak aku suke org komen,,gtau pe yg kurg,,pe yg lebey,,,nnti klu aku nak kawin pon aku nak caik bini pandai masak,,, high maintainance bab ni aku orait jek,,, jnji sedap,, bukan cam sesetgh tmpt,baya mahal tapi mkn cam men susun2 lak,,cantik je lebey,, padahal panggang gitu boh garam,,, hias2 skit, 20 ringgit,, aku tak stuju sgt laaaa,,,,

idup mkn sedap :group:
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Kekasih High Maintainance .... Empty
PostSubject: Re: Kekasih High Maintainance ....   Kekasih High Maintainance .... Icon_minitime

Back to top Go down
 
Kekasih High Maintainance ....
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Digital Image - Trainer/High Heeled shoe
» High Cove Holt
» buzzzzzzz + high bias voltage
» ST70 Voltage Chart
» Need diagnose help: '94 Caprice w/LT1 ignition prob

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
salju (1063)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
kuyie (668)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
luvfama (297)
Kekasih High Maintainance .... Vote_lcapKekasih High Maintainance .... Voting_barKekasih High Maintainance .... Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.