perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...

Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 2:22 pm

hmmm... Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 957753 sbnrnye x tau nak nak cite camner...ok...camnilah...
korang semua penah tengok DORAEMON yg comel n chubby warna biru yang ada poket ajaib kan, pastu dia selalu penin ngan peel NOBITA yang x tau nak jaga diri (seleng sket2) n slalu dibuli ngn GIANT n SINYU (yeke aku eja ni...cam salah je,btolkan ee lau salah)
haaaa....senyumla tu...teringat zaman2 dak2 dulu... Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 582177 pastu kita pun kdg2 terpikir nak gak ada brg cmtu kan (lau ada la, coz lau salju dia akan jawab dia redha dgn apa yg ada n itu dh cukup wat dia,,,zuhud sungguh salju ni...jgn mara aaa)

ok,camni...luv nak korang share pe dia brg yg korang penah terpikir nak ada kat pasaran..selain brg2 yg ada skunk ni...yang ada function la...bole guna pelbagai (multifunction la)

- brg yg x penah jumpa
- xpenah ada kt pasaran
- xpenah dibuat orang
- ape2 jela, yg penting berguna la...

* x semestinya gajet, bole jadi brg2 umah,hardware,brg2 dining,garden n pe2 je la...penin lak pale Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 90732 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 90732 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 90732

SO, PE LAK YG KORANG NAK? GITAU LA EEE...SHARE SAME2..NI PUN KIRA TLG LUV GAK NI.. Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 20391 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 20391 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 20391 (Lau 3 kali luv mintak tlg maknenye mintak sngt2 ni)

*salju....tq coz bg idea kat luv nak tulis n mntak pndpt kt kwn2 ni..syg salju...muahh seket... Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 135450 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 240111

*lipanx...tq bagi smua maklumat tu..neh bg bunga kat ko...Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 983834

luv all Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 951252 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 951252 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 951252


Last edited by luvfama on Thu May 07, 2009 4:04 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : hehehe...silap sudah...)
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 3:18 pm

pen macam ko nak ni..kat ebay..kat lelong..kat mudah pun ada juai la luv Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 994345 jgn marah...

kalau aku aku nak mesin duit yang buat note rm50...supaya aku ari2 leh ada duit Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 658582

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 7:12 pm

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 217756 brg pe yg ko nk ni luv Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 90732 ngah pikir brg pe yg blum kuar lg dri poket doreamon wat masa ni......ermmmm....klu macan nk pil yg leh wat macan sentiasa muda je smpi bila2 x tua2.....jap ye macan nk rokok jap cari idea klu2 de brg2 yg x de dlm dunia yg di inginkn leh kuar dml pale hotak ni Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 784228
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 7:16 pm

tu la aku dah cakap dah...kan ramai yg keliru apa yg ko nak luv Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 994345

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 7:34 pm

aah la panx,,,Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 90732
xpela redah je la brg2 pe pun,,,impian ke...khayalan ke,,kenyataan ke..ikotla ape je yg korang nak...yg penting ada kegunaan la...lau bole yg logik n diterima akal..(lau bole) lau khayalan cnfirm pelik2 kan...
ok jela...redah jer,,,x kisah la ape2 je...just nak tengok sejauhmana kita berfikir di luar kotak fikiran...

ok x lipanx camni?
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 20391

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 90732 lepak jap la kot2 ada idea.. berak
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 8:40 pm

aku nak beg duit yang siap sume ade..
dalam beg duit tu tak payah ade kad2 dah..
tempat simpan duit tu perlu lah ade kan..
tapi cam kad pengenalan ke.
kad kredit ke..
kad atm ke..
dah siap leh set dalam beg duit jek..
senang nak bawak.. pastu siap ade security password gik..
wahahahahaha...
super power beg duit...
leh simpan gamba-ade skrin la..
hehehe....
pastu leh wat call truss....
beg duit serba guna tu..
wakakakakkk...
hebat.... hebat...
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 519688 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 519688 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 519688
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 994345 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 994345 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 994345 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 994345
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 658582 Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 658582

_________________________________________________
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Header11

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Banner1

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 8:59 pm

aku nak remote control yg bole control segala brg kat umah aku.. huhu supaya aku tak letih mengemas adeh
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeThu May 07, 2009 9:35 pm

em luvfama... ko nak kami berfikir dluar kotak fikiran atau luar kotak penalti,atau luar kawalan? atau lebeh tepat nye ko nak tau kan kitorang ni tringin sangat nak satu bnde tu..tp bnde tu tak djual kat memane..
kan2? klu aku la kan... klu aku...
.....
.....
.....
.....
penin la... kotak fikiran aku besar,susah nak kua..
ha.. aku nak mesin basuh yg kite leh campak jer baju lam tue...
3 minit pastu die kua dlm keadaan da dcuci,bersih,kering ,dan siap lipat lagi.. pastu aku nak dapur yg aku letak bahan mentah
dgn mase 3 minit tu jugak die dah siapkan tuk kite makanan..
huu... best2
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitimeSat May 23, 2009 10:57 am

ok...thanks kat semua yg dh berfikir di luar kotak pikiran... Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... 240111
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Empty
PostSubject: Re: Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...   Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Icon_minitime

Back to top Go down
 
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
salju (1063)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
kuyie (668)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
luvfama (297)
Barang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_lcapBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Voting_barBarang Ajaib!!!!! tlg la eee... Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.