perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 declare kapel !!!??? perlu ke???

Go down 
AuthorMessage
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeFri May 08, 2009 4:44 pm

ok...camni...just nak tau pndapat korang la kan...lau kita suke dia,dia suke kita...perlu ke kita declare kapel?? penting ke?? bukn ape declare2 kapel...ok la kan,,,mule2 bahagia...pastu gaduh2 manja,pastu gaduh btol,,,tup2 break off...nape leh jadi camtu?? bukan apa bila dh declare, sikit sebnyak peel cnfrm bertukar kan...(tnye je) jeles2 la..kongkong2 la...nak wat xleh..nak wat ni xleh..

ok x topik ni..leh terima x?ada sapa2 nak komen x?? dh ada lum ek pase ni(lau da ada potong je eee)

salju (kaunselor comey) ada ape2 tak nak dikongsi...

declare kapel !!!??? perlu ke??? 240111 declare kapel !!!??? perlu ke??? 240111 declare kapel !!!??? perlu ke??? 240111
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeFri May 08, 2009 6:32 pm

biasenye la aku denga org citer bagi diorg penting la sbb nnti senang nak tau status tu camne.. kawn lagi ke.. ke da nek pangkat jd kekasih atau jadi senior sebab post byk,,,,eh! pe amir merepek niy? i'm sorry...
so klu dok camtu jer tak declare kang ader yang prasan sensorg...
ader yg tepuk sbelah tgn atau tepuk lantai sal nak kasi bunyi gak

declare kapel !!!??? perlu ke??? 505526
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeFri May 08, 2009 6:53 pm

adoi.. isu nih.. declare kapel !!!??? perlu ke??? 994345 declare kapel !!!??? perlu ke??? 994345

aku setuju dgn arb. dan jawapan aku pun sama macam arb. declare kapel !!!??? perlu ke??? 618172

terer ler ko arb... dah boleh baca style jawapan aku ek? declare kapel !!!??? perlu ke??? 519688

tapi kalo break, mmg sakit ler. sbb kalo orang dah declare nih, komitmen yang dia bagi macam suami isteri, (cuma lum halal je lagi) dah sayang separuh nyawa. kalo tak declare, leh rilek2 je. suka? belum pasti cinta. mungkin suka atas dasar kawan je, suka gak kan? tapi kalo dah declare, kiter tahu.. orang tu insya Allah dalam usaha nak menghalalkan yang haram. (maksud aku nak bernikah ler). kalo belum declare, entah2 orang tu suka gitu2 je.. bukan suka sangat2 kan?

alahai.. kalo takot putus cinta, senang gaya takyah cinta. atau lagi senang.. takyah kawan dgn saper2. (takot nanti syok sendiri.. pendam perasaan sorang2. kalo tak jadi frust menonggeng gak.. kan?)

setiap benda ada risiko beb! nak atau tak ambik risiko je. declare pun ada risiko, tak declare pun ada risiko. (jadi kes kekasih gelap plak.. adoi..)

declare kapel !!!??? perlu ke??? 607643 declare kapel !!!??? perlu ke??? 607643


p/s aku chumel kah? terima kasih.. declare kapel !!!??? perlu ke??? 240111
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeFri May 08, 2009 7:10 pm

bagi sri..opcoz perlu declare..dan smmgnya sri tak suka jenis tarik tali..bkn pe..senng kita nak menentukan hala tuju sesuatu hubungan tu..bak kata salju lah..
klu atas dsr kwn..lain cara lynnye.. klu dsr kekasih lak..lain plk rentaknya.. stiap apa perkara pn kita perlu penjelasan..btul tak.. kekasih gelap pn perlu declare gak agar dia tau..nak bawa cara hubungan tu cmne.. mcm lgu 'kekasih separuh masa' tu..
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeFri May 08, 2009 7:37 pm

dlm jual beli pon kene konfem kan barang yg djual tu btul2 ader ke tak?

ni tmbh2 la dlm perhubungan......... x bek wooo men2 kan prasaan org

xmau camni..xmau jgn
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeSat May 09, 2009 9:24 am

kene declare la..baru la tau dia ni nak kat aku ke tak ke main2 ke..tarik2 tali ke...tapi kan kekadang kalau tak declare..ala2 main2 tarik tali pun best tau declare kapel !!!??? perlu ke??? 519688

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeSat May 09, 2009 11:59 am

[b]panx.. ko nih mmg ler.. adoi.. declare kapel !!!??? perlu ke??? 994345 declare kapel !!!??? perlu ke??? 994345

ko nih mmg jenis adventure. lagi sakit pale, lagi tensen, lagi tekanan.. lagi ko ghairah dalam bercinta... ish ish.. declare kapel !!!??? perlu ke??? 519688

letih pempuan nak melayan karenah kamo nih panx. kalo aku jadi awek ko aku dah give up siap. declare kapel !!!??? perlu ke??? 20391 mujur aku mukan awek ko. hehehe.. declare kapel !!!??? perlu ke??? 809193
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeMon May 11, 2009 6:26 am

declare kapel !!!??? perlu ke??? 519688 salju.... declare kapel !!!??? perlu ke??? 792555

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
luvfama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
luvfama

Posts : 297
Join date : 2009-04-30
Age : 33
Location : Negi 9

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeSat May 23, 2009 10:46 am

ok...ku trima smua pndpt ni...cme bg ku..lau x declare pun tapi ati masing2 dah tau ok la tu kan...phm2 sndiri jer.. declare kapel !!!??? perlu ke??? 792555 lagi2...org lain lak camner...nak tau gak...

macan...mana dia org lama ni....mesti bnyk pengalaman kan...macan cinta2 dulu declare x?
declare kapel !!!??? perlu ke??? 282363
Back to top Go down
View user profile
jimbet_______.sin4
Site Admin
Site Admin
jimbet_______.sin4

Posts : 206
Join date : 2009-04-12
Age : 34
Location : tmn astakona

declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitimeSun Jun 21, 2009 1:33 am

erm ... lau pasal ni ... aku komen melalui pengalaman aku la ... aku x penah declare bila couple ... dua2 phm2 sendiri jer .. dr mula kenal .. berkawan ... tup2 tau2 jer dah couple ... dr br saya - ber -awak .. jadi ber syg ber- abg .. ber - papa ber- mama dan macam2 lagi la gelaran2 manja yg aku guna ... erm... tp pda aku elok declare sebab bile x declare ni ... ssah nk ;putuskan siapa yg bersalah bila dah hubungan tu putus kt tngh jalan .... tp ape pon terpulang pada penerimaan masing2 walau aku x penah declare nk kapel ... luahan ati aku jer da cukup kot ... care aku menzahirkan kasih syg aku melalui perbuatan pon d...ie dah tau yg aku amat syg kan die .... so aku ase sebenarnye org pompuan lebih fhm pasal ni ... susah la nk ckp .. memang kebanyakan lekai lebih suka menzahirkan sesuatu melalui perbuatan ... cuma aku sekarang lebih percaya pada teori org lame ...

insya allah terbuka pintu ati aku ni nanti .. ade yg aku berkenan aku nk masuk meminang jer terus ... bercinta lps kawen .... insyaalah ... bahagia ....

_________________________________________________
declare kapel !!!??? perlu ke??? Rule
Back to top Go down
View user profile http://www.klgc-3.forumotion.com
Sponsored content




declare kapel !!!??? perlu ke??? Empty
PostSubject: Re: declare kapel !!!??? perlu ke???   declare kapel !!!??? perlu ke??? Icon_minitime

Back to top Go down
 
declare kapel !!!??? perlu ke???
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
miss-lady (1280)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
salju (1063)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
kuyie (668)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
raffey-sama (509)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
arb_mtq (432)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
luvfama (297)
declare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_lcapdeclare kapel !!!??? perlu ke??? Voting_bardeclare kapel !!!??? perlu ke??? Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.