perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 dulu lain, sekarang lain.

Go down 
AuthorMessage
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitimeWed May 13, 2009 9:19 am

dulu lain, sekarang lain. 905987

hehehe... menyahut seruan lipanx yang mintak aku bukak topik. jadi aku pun bukak ler topik. dulu lain, sekarang lain. 519688

cuba korang imbas kembali.. camner rupa korang zaman sekolah dulu, sampailah ke hari nih?

aku percaya mesti lain. takkan ler sama ye tak? dulu lain, sekarang lain. 994345

tak semestinyer lain dari sudut fizikal je. personaliti, pembawakan diri, peribadi, style semua.. mesti lain kan?

sebagai tukang bukak topik, aku kongsi serba sedikit tentang diri aku.. yang dulu lain, sekarang lain.


masa sekolah :

memegang title anak PK HEM membuatkan aku berpersonaliti serius. aku jarang senyum. junior pun takot dgn aku sbb abah aku adalah cikgu paling garang kat SMK Seri Perak. tambahan plak aku pengawas, lagi orang takot. aku jugak anti lelaki sbb bagi aku, lelaki semua nih tak matang, tak reti nak bertanggungjawab. suka main2 dan tak serius. selalu gak aku melaser2 dan merendah2kan lelaki. tapi lelaki malas nak cari gado dgn aku.. pasal aku anak PK HEM. karang tak pasal2 kena rotan kat montot pasal kaco anak dara cikgu alfan. dulu lain, sekarang lain. 571166 masa masuk pertandingan debat, ada pendebat sekolah lain takot.. sampai nak menyorok bawah meja. dia boleh ngorat kawan aku, tapi nampak aku mencicit lari.. katanya "garang sangat anak cikgu alfan nih." dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345

masa sekarang


dah pandai senyum kat orang lain. jika dulu nampak confident, yakin, ada gaya angkuh.. sekarang jadi penakut dan pemalu. dulu lain, sekarang lain. 92410 nampak orang je merah muka. dulu lain, sekarang lain. 71128 dulu lain, sekarang lain. 71128 tapi peliknyer boleh wakil dalam pertandingan bahas dan debat. selamber je hujah atas pentas, buat presentation pun ok. tapi biler datang je orang nak jumpa.. malu2 unta. dulu lain, sekarang lain. 519688 kalo dulu menci lelaki, sekarang nih lelaki ramai jadi kawan baek aku. dulu lain, sekarang lain. 217756 cuma mereka tak sebayalah. sama ada lagi muda ataupun lagi tua. yang sebaya nih masih lagi dok bertekak je dgn aku. dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345 dan makin lama perwatakan manja aku makin menyerlah. kalo zaman sekolah dulu pandai cover.. sekarang.. ah! malas nak berlakon dah. aku mengaku aku manje.. lantaklah orang nak kata pe. dulu lain, sekarang lain. 957888

sekian pasal aku. korang plak camner?
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: Re: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitimeWed May 13, 2009 9:54 am

tak reti la nak ingat masa lampau..
nak cite dengan penuh perasaan pon tak reti..
yang aku tau.. dulu aku ni pemalu giler2..
nak cakap ngan pompuan pon aku segan..
nak tegur lagi la.. tapi tu time sampai form 2 la..
masa tu pon rambut sikat tepi gik... dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345
pastu time tu nak g skolah waktu kokurikulum pon aku malas..
duk umah jek.. boring nak g skolah... masa tu kan baik gik... dulu lain, sekarang lain. 519688
tak rajin berjalan2 lagi.. bila dah naik form3 aku dah mula bersosial skit..
member2 ajak g pekan ipoh.. nek bas la ape gik..
beskal tinggal kat sekolah.. dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345
time tu kokurikulum jek alasan kat mak n bapak aku..
nak g pekan.. hahahaha... rambut dah sikat tengah dah..
dulu lain, sekarang lain. 519688 dulu lain, sekarang lain. 519688 dulu lain, sekarang lain. 519688 dulu lain, sekarang lain. 519688
malu2 pon dah kurang skit..
tapi still la malu tu ade g...

skang ni aku gila2 skit..
ade member satu kepala baru la aku wat gila2..
tambah2 ade adik aku tu.. satu kepala ngan aku..
jom aje la.. dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345 dulu lain, sekarang lain. 994345
skang appy jek.. malas sedih2 dah.. huhuuhu...
muke still maintain cam dlu la..
klu orang tak kenal aku..
diaorg tgk aku, diaorg akan cakap garang nye muke ko ek..
takut aku nak tegur.. mungkin itu kelebihan tuk aku..
tapi bila dah kenal.. trus tak nampak muke garang aku..
sedangkan same jek muke..
takde beza pon.. wakakaka wakakaka wakakaka wakakaka

pasal muke, aku dulu penah la jalan2 ngan member aku ni..
sume 3 orang.. aku gi la GM.. pas g GM nak g la lepak parade lak..
dari GM jalan la kaki kot blakang Gm g parade.. time tu ngah sembang2..
member aku ngak makan twisties.. makan sesama la..
pastu aku terprasan ade mamat depan aku asyik usha2 blakang..
aku dah rasa len macam je mamat ni..
tak sedap hati.. aku wat tak tau jek.. sampai jek dekat die..
die tegur member aku ni.. akupon tak ingat die tgur camner..
yang member aku ni wat peramah lak.. offer twisties la.. ajak makan skali..
aku time tu diam jek.. tak bercakap sepatah pon.. aku usha je member aku sembang ngan mamat ni.. sembang nye sembang... mamat ni mula la pau member aku due org ni..
ngan aku dia tak cakap sepatah pon... tak tegur pon.. aku pon tak bercakap gak la..
wat bodo jek.. dalam ati aku duk pk.. ape nak wat klu die pau kau ni. nak bukak silat ke..
nak trajang dia masuk lonkang ke.. tapi takut gak la.. time tu badan aku kecik jek..
dulu lain, sekarang lain. 287665 dulu lain, sekarang lain. 287665 dulu lain, sekarang lain. 287665 dulu lain, sekarang lain. 287665
member aku dua org ni kene la pau sampai duit abis.. minta skit duit nak wat tambang balik.. dia pon bagi la skit.. huhuhu.. pas dah dapat mamat tu blah..
mule la dok bercakap, aku pon cakap la.. asala dok peramah sgt.. duk sembang2... offer twisties la.. last2 kene pau.. dulu lain, sekarang lain. 571166 dulu lain, sekarang lain. 571166 dulu lain, sekarang lain. 571166 dulu lain, sekarang lain. 571166

sebelum sampai simpang nak ke parade, ade meber mamat ni lak duk usha2 kat depan.. aku nampak la die duk panggil2.. member aku tak tau la prasan ke tak.. aku wat bodo jek.. hahahaha... trus die blah... maybe sebab muke aku kot die wat tak layan aku..
dulu lain, sekarang lain. 21268 dulu lain, sekarang lain. 21268 dulu lain, sekarang lain. 21268 dulu lain, sekarang lain. 21268 dulu lain, sekarang lain. 21268
agak2 sebab ape ek... maybe sebab doa bapak aku kot.. sebab bapak aku rajin mendoakan anak2 die..
dulu lain, sekarang lain. 240111 dulu lain, sekarang lain. 240111 dulu lain, sekarang lain. 240111 dulu lain, sekarang lain. 240111 dulu lain, sekarang lain. 240111

p/s: aku rasa cam lari dari topik je ni.. tibai je la.. kene rogol lak topik ni ngan aku... lol! dulu lain, sekarang lain. 994345

_________________________________________________
dulu lain, sekarang lain. Header11

dulu lain, sekarang lain. Banner1

dulu lain, sekarang lain. Untitl10
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: Re: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitimeWed May 13, 2009 10:27 am

aku pun tak pandai bercerita melalui tulisan dulu lain, sekarang lain. 217756
aku dulu ms form 1 baik sgt.. dulu lain, sekarang lain. 994345 jln tunduk jek dulu lain, sekarang lain. 519688 ckp lembut jek, kdg2 nak dgr sore aku pun pyh dulu lain, sekarang lain. 869229 org ngorat tok sah ckp la..ramai dulu lain, sekarang lain. 994345 siap kirim2 alamat g..dulu ne ade hp kan..kan bg no tel umah la..nota cinta la dulu lain, sekarang lain. 994345 tp aku tak amik..kwn aku tlng amik bg kat aku dulu lain, sekarang lain. 869229 adeh..cinta monyet dulu lain, sekarang lain. 519688 dlu tak brani kemana2 klu tak de kwn.. bila ade je mamat tegur..aku nyorok blkng kwn dulu lain, sekarang lain. 519688..abis skool trus blk umah..
jeng2 naik form 3..aku mula nakal skit dulu lain, sekarang lain. 217756 dh pandai lepak..dan peramah :hehe:sal duit tak yah pikir..de je org belikan air la..keropok la..kacang putih la dulu lain, sekarang lain. 217756 mn nak blik awal..perut da kenyang.. dulu lain, sekarang lain. 994345
Form 4 lak.. aku bertambah nakal..sesuai ngn honeymoon year..aku kurang bljr.. dulu lain, sekarang lain. 67899 ms ni ibu mmg tercabar ngn perangai aku..aku ponteng ko-ko, ponteng klas dan aku ponteng skolah dulu lain, sekarang lain. 217756 ibu mmg tak bagi aku g mn2 tnpa ada family teman ( sp skg nih ) so cara aku nak kuar ngn kwn2 monteng la dulu lain, sekarang lain. 519688 penah ponteng skolah g lumut smata2 nak tgk laut huhu..aku ponteng g tronoh sbb nak jumpa kwn n di tronoh ni la aku kantoi dulu lain, sekarang lain. 994345 seb baik cikgu aku tak pggil ibubapa dtg jamin dulu lain, sekarang lain. 869229 di sbb kenakalan aku tu pelajaran aku tak mencapi target dan ibu npk aku smakin nakal so dia tukar kan aku ke sklh lain..yg ketat skit disiplin nya.. di skolah baru..ramai dak2 jenis study..so aku pun terikut..tu ms dh masuk form 5..tp nakal tetap nakal cuma xde la ponteng2..penah buat skali ponteng kelas matematik kena cekup..huhu lari ngn baju kurung keliling padang adeh tghr lak tu dulu lain, sekarang lain. 994345..uish kenangan2..masa aku skolah..aku pakai tudung balik xde tudung dulu lain, sekarang lain. 994345 ikat tocang ekor kuda dulu lain, sekarang lain. 869229 dressing..suka pakai baju masuk dalam dulu lain, sekarang lain. 217756 klu pakai jeans jenis yg 'season'
SEKARANG...
nakal gak.. dulu lain, sekarang lain. 869229 suka nyakat..asal org happy..aku happy coz aku nak org sume happy.. skg byk ikut ckp family coz dah byk ibu abiskan airmata utk aku.. aku taknak dia menangis lg dulu lain, sekarang lain. 159678 dia hnya ada aku..arwah ayah dah pergi thn lepas..aku rapat ngn arwah..sume aku cite kat dia..ayat sll dia ckp kat aku 'adik tak nakal la..meh kat ayah..cite meh' sambil tepuk kusyen sblh dia..ayah...rindu dulu lain, sekarang lain. 543308 dulu lain, sekarang lain. 279884 ermm dressing skg ni..dah bertudung..still pakai jeans..n kasar skit kut dulu lain, sekarang lain. 490979 lol! tu je la ek..pe2 tnya je la dulu lain, sekarang lain. 994345


p/s-br smlm cite ngn dia sal kenangan skolah :)
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: Re: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitimeWed May 13, 2009 10:59 am

masa dulu...

tak isap rokok...

masa sekarang ..

isap rokok...

ok? dulu lain, sekarang lain. 994345 ( mesti kene sound ngan salju ni )

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: Re: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitimeWed May 13, 2009 1:04 pm

dulu lain, sekarang lain. 217756 masa dulu erk....aku ni ketagori jahat la dlm erti kata yg lbh sopan nakal la....korg nk tau ke jahat aku mcmner??? dulu lain, sekarang lain. 217756 (nk citer ke ni).....biar la rahsia... dulu lain, sekarang lain. 957753 ....aku akan citer yg dh ditapis je...dulu masa sekolah x merokok....tp skrg merokok dulu lain, sekarang lain. 287665

_________________________________________________
dulu lain, sekarang lain. Nagaapidulu lain, sekarang lain. Kekejamandulu lain, sekarang lain. Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: Re: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitimeWed May 13, 2009 3:37 pm

takde bilalah aku nak sound dgn ko panx... menepati topik apa? dulu lain, sekarang lain. 519688

macan.. ko jangan citer sebarangan pasal diri ko tu.. jgn GSK yang pangkat adik nih pun terkejut badak biler dengar.. tambahan kat forum ni. nanti ada yang muntah darah plak. dulu lain, sekarang lain. 571166

thanks bagi respon.. muahsss.. dulu lain, sekarang lain. 240111
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




dulu lain, sekarang lain. Empty
PostSubject: Re: dulu lain, sekarang lain.   dulu lain, sekarang lain. Icon_minitime

Back to top Go down
 
dulu lain, sekarang lain.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Murdure on the Lain. (Cluedo)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
miss-lady (1280)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
salju (1063)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
kuyie (668)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
raffey-sama (509)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
arb_mtq (432)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
luvfama (297)
dulu lain, sekarang lain. Vote_lcapdulu lain, sekarang lain. Voting_bardulu lain, sekarang lain. Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.