perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Nak Cover Malu PUnye Pasal

Go down 
AuthorMessage
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 6:23 am

korg penah tak terbuat sesuatu yg agak memalukan,,, pastu pe yg korg wat tuk cover lik malu korg tu? aku taktau la tajuk ni kua lom,, tp rase2 tak kua lagi kot,,,, ok2,, aku mule dlu la ek,,,

ader satu malam tu aku lepak kat luar cc,,,,sambil isap gudang garam yg layan sbb der cengkih yg sejuk pastu manis lak tu,, dan yg penting lambat abis,, rokok ni sesuai la tuk org2 yg nak melepak atau memancing sbb lambat abis,, pastu aku ngah sedap2 isap gudang sambil tgk2 glagat org kan,, tetibe lak cengkih die jatuh kat kaki aku,, korg klu nak tau cengkih dlm gudang garam tu beso2,jatuh lak kat kaki aku,,, mmg pedih amat la,, tp dsebabkan aku nak cover,, aku pon wat2 tak sakit dan dgn slambernye aku kuis jer cengkih tu,, muke mmg cool abis la,, tp dlm ati rase nak maki2 cengkih tuu,, haahaha wakakaka
ble pk2 lik ader ke org tgk aku time tu,,? ntah ar
:rokok:

okisss,,, korg lak Nak Cover Malu PUnye Pasal 83255
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 8:05 am

wakaka..tembakau rokok surya ni keras2..pastu kalau jatuh mesti lambat je padam..kalau kene yg besaq2 tu..jatuh kat baju berlubang free je Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345...camne la ko leh tahan wat dek jatuh tembakau tu kat kaki ko...

aku pernah jugak nak kaver malu ni...pasai perut aku..yg agak dah pandai nak naik ( buncit laa Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345 )...pastu sebelah kedai aku ni kedai henpon yang awek2 dalam tu semua cun2....bila aku lepak luar kedai ke..nak isap rokok ke..aku mesti kempis kan perut aku...ada satu hari tu awek2 kedai tu cakap kat aku..dah la tu abg..tak penat ke tahan nafas Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345 ngan rasa malu aku kaver aku cakap..mana ada mana ada mana ada ..terus masuk dalam kedai Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 8:30 am

hahaaha.... ko lagi lawak lipanx,,, asal ko tak cakap jer kat awek tu yg ko ni ngah bahagia,, besanya org perut buncit ni bahagia,,aku amik contoh org kawin,,huhuhu,, pasal cengkih mmg kene tahan la panx oii,, name pon cover kan wakakaka

mane bebudak lain ni,, korg tak penah cover malu ker,, ke nak abg arb ajarkan Nak Cover Malu PUnye Pasal 519688
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 8:47 am

adoi... ada jelah citernya... panx... arb.. kelakar ler... Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345

sorry lambat respon.. ada hal tadi. Nak Cover Malu PUnye Pasal 519688

alkisahnya masa aku di uitm perlis, arau dulu...

seminggu selepas orientasi. kalau sesaper pergi orientasi, pahamlah camner kan? senior2 yang jadi fasilitator tuh, ada sesetengahnya memikat ati. jadi aku pun jenis suka usha kat sorang senior lelaki ni. hensem ke dia? tak gak aku rasa, pasal dia ni rendah je. orang kelantan. tapi mmg nampak segak, kulit putih, pakai spek. (ciri2 yang mmg buat aku pandang banyak kali suatu ketika dulu). Nak Cover Malu PUnye Pasal 282363

alkisah... Nak Cover Malu PUnye Pasal 229195

masa tu aku berjalan dgn clasmet aku. nak pergi kelas ker mana entah.. aku dah lupa. aku ternampak senior tu. tiba2 je aku tarik tangan kawan aku. "eh.. abang tu ler.. abang tu.. abang tu.." pastu senior tu pun berjalan dengan gaya terpelajarnyer.. masuk ke dalam HEP. tengah dok tarik2 tangan kawan aku, sekali aku terjatuh!

terus muka aku merah padam. Nak Cover Malu PUnye Pasal 71128 Nak Cover Malu PUnye Pasal 71128 Nak Cover Malu PUnye Pasal 71128

cepat2 aku bangun balik. kawan aku kat sebelah gelak2 je. mujurlah masa tu senior tu dah masuk pejabat HEP, dan kebetulan masa aku berjalan tu, takde ramai student di kawasan tu.

sbb aku nak cover punyer pasal, aku pukul2 lengan kawan aku. "ko ni apalah.." kawan aku pun gelak2 je. dia cakap, "lina.. tu ler. usha abang tu sampai terjatuh." dengan berlagak ok aku cakap. "eleh.. aku ok je. mana ada malu semua. takde pape pun." sambil2 aku pukul2 lengan kawan aku. kawan aku dah malas nak bertekak dgn aku. yelah, lagipun badan aku 2 kali ganda lagi besar dari dia, dan dia tu sebenarnya muda dua tahun dari aku.

aku selamber gelak2 macam takde pape.. Nak Cover Malu PUnye Pasal 809193

padahal sebenarnya mata dah berair.. tunggu nak kuar air mata nak nanges je. Nak Cover Malu PUnye Pasal 543308 Nak Cover Malu PUnye Pasal 543308 sbb aku ni jenis, kalo dah terlalu malu, aku akan menanges teresak2 dan kuat2. (langsung dah tak jadi malu).

pengajarannya?

len kali kalo nak usha sesaper, tengok gak kat jalan tu, kiri kanan dan kat depan sekali. entah jalan tu ada lubang ker, depan tu ada tiang ker.. apa ker. mujur abang tu tak pasan sbb dah masuk pejabat HEP. kalo tak.. dgn abang tu sekali gelakkan aku..

adoi.. malu.. malu..

Nak Cover Malu PUnye Pasal 71128 Nak Cover Malu PUnye Pasal 71128 Nak Cover Malu PUnye Pasal 71128
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 40
Location : klang

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 10:45 am

Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345 Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345 arb,panx,salju kelakar la citer2 ko gak erk....aku nk citer lak la....dulu masa aku kat nagoya jpn.....kejadian ni berlaku ketika tu aku sedang merokok menunggu train smpi.....setelah abis isap rokok tu puntungnya ngan selamber je aku buang mcm tu je padahal tong sampah x brpa jauh dr tmpt aku berdiri tu Nak Cover Malu PUnye Pasal 519688 biasa la kat msia main bedal je buang puntung rokok ni.... Nak Cover Malu PUnye Pasal 957753 ...berbalik pd citer tdi tiba2 dtg kanak2 lingkungan 2thn la g ambil puntung rokok tu masukkn kat dlm tong sampah eeeeee malunya aku time tu tuhan je yg tau.....kebetulan keretapi smpi padahal aku tau train yg smpitu bkn train yg aku nk naik Nak Cover Malu PUnye Pasal 519688 train yg aku nk naik lg 1 Nak Cover Malu PUnye Pasal 519688 ....tp bg nk cover malu aku aku naik je train janji aku x nk nmpk muka kanak2 tdi Nak Cover Malu PUnye Pasal 519688 ....aku nk merokok jap ah...kat sini de tong sampah x Nak Cover Malu PUnye Pasal 287665

_________________________________________________
Nak Cover Malu PUnye Pasal NagaapiNak Cover Malu PUnye Pasal KekejamanNak Cover Malu PUnye Pasal Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 10:47 am

macan Nak Cover Malu PUnye Pasal 879127 lagi lawak

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 10:52 am

adoi.. macan.. aku paling takleh tahan citer ko ler. Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345 Nak Cover Malu PUnye Pasal 994345

tu ler masalah orang mesia.. buang sampah merata2. jgn tengok kat jepun umo 2 tahun lebih baru nak belajar berjalan pun tahu nak buang sampah kat tong sampah.

tapi paling kelakar, sanggup macan naik train lain tu. adoi.. Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166 abestu ko tak sesat ke macan.. dah naik train salah.. Nak Cover Malu PUnye Pasal 809193
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitimeSun May 17, 2009 9:01 pm

hadoiiii macannn,,,, hahaahhahaha Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166 mmg lawak giler citer ko nih,,,, aku taktau nak ckp pe dah,, aku nak gelak jer nih Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166 Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166 Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166

ader sorg anak sdare mmbe aku,, die ni pompuan, kecik lagi tp da pandai bercakap,,, mmg bijak amat la berckp,,budak2 ni kan ble byk ckp nmpk comell sgt,, tp budak ni suke pakai baju laki,, suke ikut abg die,, satu ari tu die g la pasar mlm,singgah kat tmpt jual ikan keli,, pastu pakcik ni ckp kat budak yg dsangkanya budak lelaki ,, jgn dekat2,, nnti die gigit ko**(kemaluan lelaki),, pastu budak ni selamber jer ckp,,org mane ader ko**(kemaluan lelaki), org ader tempik(kemaluan pompuan),,,, pastu aku taktau la pakcik ni cover malu die camne sbb da trang2 malu,,, nak nyorok kat mane klu kene cmtu,, klu aku kene camtu mmg aku lari tanpa lihat blakang dah,,hahaha Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166
tp ble aku denga mmbe aku citer sal ni mmg aku ngekek giler glak Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166 Nak Cover Malu PUnye Pasal 571166
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




Nak Cover Malu PUnye Pasal Empty
PostSubject: Re: Nak Cover Malu PUnye Pasal   Nak Cover Malu PUnye Pasal Icon_minitime

Back to top Go down
 
Nak Cover Malu PUnye Pasal
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Swiffer Cover -
» Crochet Chignon Cover
» Assignment 13: Yearbook cover designs revisions Due Oct 24
» Cover Wars with Ghost Orchid
» 1996 Caprice Classic 15" Alloys with Center Caps for TRADE!!!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
salju (1063)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
kuyie (668)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
luvfama (297)
Nak Cover Malu PUnye Pasal Vote_lcapNak Cover Malu PUnye Pasal Voting_barNak Cover Malu PUnye Pasal Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.