perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 ha mai sini ada topik baru!! apa itu....

Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 3:31 am

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 905987
ha anis lak bukak topik korang leh tolong bagi anis jawapan tak
pada persoalan yg maybe anis lom faham kot maksudnya ini..

soalan:
pada pendapat korang la kan..apa maksud suka ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 726899
apa pulak maksud sayang ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 726899
dan apa maksud cinta ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 502865
tak faham la ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 502865
bukan pe la kan..ni nak story sikit ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 386637
dulu anis penah kawan ngan sorang laki ni..dr kawan terus ermm entahla mcm mana
nak cakap ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 502865
sebab pe? sebab nak kate couple pon tak jugak sebab dia tak penah pon kata
anis awek die n anis pon ermm tak amik port sangat..
tp bila anis kuar ngan laki lain dia rasa cemburu lak n bila dia nak kuar ngan org lain or nak kuar p memana
je mesti nak inform kat anis..bila anis dah terus terang yg anis sebenarnya suke kat die n sayang kat dia
then die pon kata die pon sayang anis n suka anis..sama sama saling cemburu..huhu
satu hari anis dah faham hati anis memang tak leh nak hilang die so anis kata anis cintakan di..
n baru dia kata dia sayang di suka but taakleh terima as cinta but apa erti die cemburu tu pulak??
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 220571 anis tak paham ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 220571 sudah mcm tu la akhirnya kami semakin renggang sebab anis takleh terima n takut terasa tertipu lg..takmo hubungan hipokrit ni huhu..geram pon ade..anis terus menjauhn die penah terasa hati n kata sapa la diri ini? napa anis semakin menjauh..sayu nya hati bila dia kata mcm tu tp dia sedang menyeksa hati anis..lelama kami terus lost contact..n story tu berlalu mcm tu je lah.. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 193579 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 193579
so pada sesapa yg leh bg pendapat apa mksud tiga yg anis persoalkan tu leh singgah kat topik ni yer sama2 bg pendapat ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 658582 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 658582
sekian terima kasih ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 386637 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 386637

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Anis12
Back to top Go down
View user profile
arb_mtq
senior
senior
arb_mtq

Posts : 432
Join date : 2009-04-13

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 4:13 am

k cik anis,,, ni pendapat aku ek,, suke tu maknenye kite suke yg zahir jer,,, ble sayang lak maknenye kite dah mule men ngan ati,,,, dan cinta lak kita sanggup wat pe sajer tuk die,,, so aku tgk tahap anis ni baru tahap saayang,, ati tu tgh men2 lagi,die dok garu2 lagi kat ati tu,, tu yg ragu2 tu,,,, klu takat cemburu tu besa lah,, kawan2 laki pon leh cemburu,,, mnde tu takde masalah,,, dan anis tak perlulah rase sakit ati sbb mnde2 tu lagi menyakitkan ati anis,, sedangkan laki tu ntah2 tgh sedap minum kopi sambil mencurut ataupon ngah tido bdengkur baik punya,, baik anis lupekan jer kisah2 camtu,, klu ingat pon wat seksa diri nak wat per,,, lain kali klu jadi camtu lagii,,, anis ckp la klu takleh trime cinta aku ni,, takat sayang jer tu bru kawan atau sahabat,,so takyah sibuk2 nak cemburu,,, klu nak cemburur gak,,ar lantak ko situ(salju pinjam ayat ko ni ye)
ingat tau anis,, klu ko sedih,,org tu blum tntu sedih gak,, jaga diri tu yg penting, jgn bagi dah org men2 prasaan anis tu na,,, ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 658582

salju...aku nak dengar komen k0 lak ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 784228
Back to top Go down
View user profile
kuyie
super-mod&Designer
super-mod&Designer
kuyie

Posts : 668
Join date : 2009-05-14
Age : 32
Location : Ashby road - K.Terengganu

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 4:41 am

Quote :
k cik anis,,, ni pendapat aku ek,, suke tu maknenye kite suke yg zahir jer,,, ble sayang lak maknenye kite dah mule men ngan ati,,,, dan cinta lak kita sanggup wat pe sajer tuk die,,, so aku tgk tahap anis ni baru tahap saayang,, ati tu tgh men2 lagi,die dok garu2 lagi kat ati tu,, tu yg ragu2 tu,,,, klu takat cemburu tu besa lah,, kawan2 laki pon leh cemburu,,, mnde tu takde masalah,,, dan anis tak perlulah rase sakit ati sbb mnde2 tu lagi menyakitkan ati anis,, sedangkan laki tu ntah2 tgh sedap minum kopi sambil mencurut ataupon ngah tido bdengkur baik punya,, baik anis lupekan jer kisah2 camtu,,

betoi tu anis!! jgn dipikirkan sangat org camtu hah.. kumbang bkn sekoq..

yie kan adaaaaaaaaaaaa ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 792555
hehe ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128



ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... My-ban14
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/firstrockersindaworld
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 4:51 am

erk ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128
huhuhu mekaseh pada abg abg yg beri respon pada topik ini yer ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 71128 yie kan adaaaa ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 519688 ada mana leh kasi tau ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 519688 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 582177:P ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 994345 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 994345 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 994345 wakakaka ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 571166
huhu dah dah ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 505526 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 505526 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 505526

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Anis12
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 8:41 am

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 327222

anis sayang... ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 951252

akak tak mo jawab apa itu suka, sayang dan cinta. sbb akak rasa bukan itu jawapan yang anis nak sekarang. jgn

anis cuma nak share kisah anis, iaitu tentang seorang lelaki yang biler kawan nak lebih2. tapi biler anis nak lebih2.. dia plak tak mo. konon sayang kawan je. tapi biler anis kuar dgn orang len.. dia jeles plak. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 519688

anis..


itu namanya lelaki tu sendiri tak tau apa yang dia nak.

dia rasa takleh kehilangan anis, sbb tu dia cemburu anis pergi mana2. dia pun rasa anis penting dalam idup dia, sbb tu dia repot semua aktiviti dia nak pergi mana dan sebagainya pada anis.

pastu biler anis cakap anis pun cintakan dia.. dia dah mula kompius.

ye ke aku nak kat anis? ye ke aku cintakan dia. kemudian dia pun jawabler.. "sayang.. sebagai kawan je." << ni tanda2 lelaki yang tak tau apa yang dia nak. nak anis layan macam anis nih awek dia, tapi biler soh lebih2 tak mo plak.

anis.. kalo dia seorang lelaki yang umonyer bawah 25 tahun, biasanya dia orang belum ada identiti yang tetap lagi. masih tercari2 identiti dirinya sendiri. lelaki pada umo camni selalu kompius, dia pun tak tau apa yang dia nak.. apa yang dia perlukan.. dan dia pun tak tau camner nak buat kalo dia nak sesuatu.

mereka masih tercari2 identiti dan keliru dgn apa yang dia nak, dan apa yang dia perlukan. pada ketika ini, dia nampak seperti tamak (semua dia nak) dan juga ada masanya nampak macam bendul (tak tau nak gunakan apa yang dia ada).

sbb tu masa anis tinggalkan dia.. dia cakap, "taulah kita saper" << dah mula menyesal ler tu. tapi entah2.. kalo anis layan gak... dia akan buat perangai sama. "kita kawan je.. takde lebih2. saya sayang awak sebagai kawan je."

tindakan anis tu bagus, iaitu menjauhkan diri dari dia.

kalo dia betoi2 ada perasaan cintakan anis dan mahu bersama dgn anis, dia akan kejar anis walaupun lari ke hujung dunia pun. tapi kalo dia cepat putus asa dan sebagainya, perasaan cinta di hatinya masih belum kukuh. (biasalah.. sbb dia pun tengah kompius dengan perasaannya sendiri).

semua tu pengalaman kan sayang? ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 240111

pengalaman buat kita semakin matang. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 51170

wallahualam..

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 217756
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 9:00 am

huhu ni dia akak nye komen yg anis nanti nantikan ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 159678
betul tu akak anis baca memang ade logiknya..apa yg mampu anis ucapkan hanyala jutaan terima kasih pada akak kerana memberi komen yg bernas dan munasabah ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 159678
thanks akak ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 83255 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 951252 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 240111

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Anis12
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 11:47 am

suka..
sayang...
cinta...
semua tu berkait.. mula2 suka pehtu..ade la rasa sayang eh rasa rasa syg eh..ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 837993
then br la cinta berputik ..heh..apa aku merepek nih ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 519688
dr pengalaman sri lak..pemgalaman membaca ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 217756 lelaki yg anis maksudkan tu rasanya dia syg kat anis tp dlm ms yg sama dia tak berani ade komitmen krn mungkin dia ade mslh kewangan ke, mslh disiplin ke, mslh jiwa ke.. krn bkn apa..klu dh bercinta ni sat g..anis tanya lak..bila nak meminang..ha..tepuk dahi membe.. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 869229 duit takde dah bercinta ngn anak dara org.. sri rasa tu psl le dia nak taknak je ngn anis..cuba anis ckp "klu ko bercinta ngn anis..anis pinang ko" ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 869229 sure dia nak bercinta ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 994345
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 869229 apa punya komen le ni lol! sory anis..trima lah aku seadanya ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 869229[
Back to top Go down
View user profile
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 12:40 pm

cemburu= cinta l
amek tau = syg
tertarik = suka

bersengami= tindih2..opsssss ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 67305



























cabboooooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttt....

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 12:42 pm

ops ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 13194 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 67305

ha anda tertangkap meh pg balai ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 124561

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Anis12
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 7:11 pm

agak2 sape tu ek anis...
leh tau..
huhuu...
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 957753

_________________________________________________
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Header11

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Banner1

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
raffey-sama
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
raffey-sama

Posts : 509
Join date : 2009-04-14
Age : 33
Location : tmn desa manjung point,manjung...huhu

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 7:55 pm

miss-lady wrote:
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 905987
ha anis lak bukak topik korang leh tolong bagi anis jawapan tak
pada persoalan yg maybe anis lom faham kot maksudnya ini..

soalan:
pada pendapat korang la kan..apa maksud suka ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 726899
apa pulak maksud sayang ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 726899
dan apa maksud cinta ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 502865
tak faham la ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 502865
bukan pe la kan..ni nak story sikit ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 386637
dulu anis penah kawan ngan sorang laki ni..dr kawan terus ermm entahla mcm mana
nak cakap ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 502865
sebab pe? sebab nak kate couple pon tak jugak sebab dia tak penah pon kata
anis awek die n anis pon ermm tak amik port sangat..
tp bila anis kuar ngan laki lain dia rasa cemburu lak n bila dia nak kuar ngan org lain or nak kuar p memana
je mesti nak inform kat anis..bila anis dah terus terang yg anis sebenarnya suke kat die n sayang kat dia
then die pon kata die pon sayang anis n suka anis..sama sama saling cemburu..huhu
satu hari anis dah faham hati anis memang tak leh nak hilang die so anis kata anis cintakan di..
n baru dia kata dia sayang di suka but taakleh terima as cinta but apa erti die cemburu tu pulak??
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 220571 anis tak paham ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 220571 sudah mcm tu la akhirnya kami semakin renggang sebab anis takleh terima n takut terasa tertipu lg..takmo hubungan hipokrit ni huhu..geram pon ade..anis terus menjauhn die penah terasa hati n kata sapa la diri ini? napa anis semakin menjauh..sayu nya hati bila dia kata mcm tu tp dia sedang menyeksa hati anis..lelama kami terus lost contact..n story tu berlalu mcm tu je lah.. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 193579 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 193579
so pada sesapa yg leh bg pendapat apa mksud tiga yg anis persoalkan tu leh singgah kat topik ni yer sama2 bg pendapat ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 658582 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 658582
sekian terima kasih ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 386637 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 386637

ANIS....APE YG ANIS FKR KN NI...SUKA SAYANG...CINTA..HUH...KDG2 PNT NK FKR OR SEMBANG BAB2 NI...TP IA TTP AKN ADE JIKALAU KITER XSLESAI KN NYA...BG DAKU...SUKA DTG DLU BRU SYG...N THEN CINTA NI PD PART YG LAIN...MKSD NYE CINTA XBLEH DI SAMA KN DGN SUKA N SAYANG...BLE CINTA DTG...IA AKN MERUBAH HDP SESEORG TU JD XKERUAN...TP SATU JER YG NK DI IGT KN...BLE SI LAKI 2 HYE ADE PRASAAN SYG N SUKE...KETAHUILA IA HYE LA "SCANDAL"...DLM ERTI KATE LAIN...DIA JZ AGGP ANIS SBG SCANDAL DIA JER K....BLE JPE JER LAKI CMNI...JGN MENARUH CINTA TERHADAP NYE K...WARNING TAW...HUHU...
lol! lol!

_________________________________________________
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... M_236a52379211942747c07953370fb213
KIPASSUSAHSUSAHMATI
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/ruffeykun
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah &amp; perak

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeMon May 18, 2009 9:31 pm

terima kaseh raffey ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 543308 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 543308 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 543308
anis setuju gak ngan komen yg raff bg tu ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 543308 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 543308
perkataan SCANDEL ni lah yg amat anis elak2kan ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 543308
lau nak gak diamlah aku lak mainkan perasaan die diamlah
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 995238 nak sgt mainkan perasaan aku ha ko rasa la di permainkan balik ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 995238
tak ngan aku maybe ngan pompuan lain tu je ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 995238
ko akan rasa alik derita bila di permainkan ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 995238
ha amik ko ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 783917 ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 220571

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Anis12
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitimeTue May 19, 2009 6:03 am

aku setuju dgn kata2 raffey ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 51170

orang lelaki camtu, lelaki GOBLOK! (bodoh, dalam bahasa jawa). sbb pe anis? meh akak hujah kat sini. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 994345

1. penakot sbb nak larikan diri daripada realiti. (pasal tu tolak cinta, walhal dah suka dan sayang).

2. tak reti nak bersyukur. (anis dah ada ciri2 yang memikat ati dia, tapi dia rasa ada yang kurang.. tu pasal tolak cinta anis).

3. mempergunakan anis. (dia nak jadikan anis spare part je, sementara dia lum jumpa awek yang dia betoi2 nak. mempergunakan anis sebagai pengubat rindu di hati).

jgn

anis, lelaki ni kalo betoi2 sayang.. dia akan kejar anis. anis lari sampai ke hujung dunia sekalipun.. dia akan cari anis gak. tapi kalo usaha skit2.. pastu terus putus asa... boleh dipertikaikan setakat mana dia sayang tu. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 995238

anis takyah pk apa definisi suka, sayang dan cinta dalam soal nih.. sbb kalo debat pasal isu nih, sampai kiamat pun tak abes2. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 571166

yang penting, kalo ada lelaki camni... anis perlu bijak kawal diri, dan kawal situasi.

lelaki yang ada ciri2 goblok macam di atas tu ramai anis... akak pun dah terkena banyak dgn lelaki yang camtu. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 217756

lelaki yang camtu tak pasti apa yang dia nak, hidup dalam khayalan dan fantasi je. tapi nak buat camner kan? sbb lelaki pada usia camni mmg kurang matang, jadi dia banyak berangan2. (sbb masih lagi dalam fasa remaja).

walhal pempuan pada masa nih dah mula matang.

ehem.. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 48342 bukan aku nak seksis kat sini ek?

tapi aku tak nafikan.. kalo jumpa lelaki yang dah matang..... masa tu mereka akan lebih rasional, bijak, bertanggungjawab dan ada ciri2 kepimpinan... ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 51170

contohnya macam si raffey. ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... 809193
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Empty
PostSubject: Re: ha mai sini ada topik baru!! apa itu....   ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Icon_minitime

Back to top Go down
 
ha mai sini ada topik baru!! apa itu....
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
miss-lady (1280)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
salju (1063)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
kuyie (668)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
raffey-sama (509)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
arb_mtq (432)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
luvfama (297)
ha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_lcapha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Voting_barha mai sini ada topik baru!! apa itu.... Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.