perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 10 Tips Melupakan Kekasih Hati

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 11:22 am

1.Anda tulislah 10 pucuk surat dan anda poskan kat diri anda sendiri, pastu balaslah balik kesemua surat-surat tersebut... Lakukan setiap hari, 3 kali sehari...

2.Jauhkan diri anda daripada filem-filem Hindustan dan juga drama-drama swasta yang tangkap raung

3.Join ruangan berkenalan di dalam majalah-majalah atau buat sesi berkenalan tepi-tepi jalan... . Bukak lah warong khas untuk sesi interview tuh... Alaaa... bunga bukan sekuntum, kumbang lak berlambak lagi..

4.Buat perusahaan menternak itik... Nanti bila itik dah bertambah, pasti akan lupa kat pasangan anda tu, sebab terlalu sibuk menjaga itik-itik gembo... .

5.Sibukkan diri dengan bekerja... Bantai overtime bebanyak... Bila duit dah berjuta nanti, cari ajer yang lain, kawin terus, senang hidup tak payah susah-susah nak sakitkan kepala...

6.pi ngadap cermin yang sememangnya setia ngan anda... buat ler lawak giler yang tak masuk di akal, pastu gelak ler sendiri...

7.Ulang perbuatan nih sampai 3x... ikut tau... Uhh huuu Uhh huuu...

8.Kalo still teringat kat pasangan anda tuh, anda pi cari tangga, alaa cari je lah kat umah mana-mana atau pun bangunan berhampiran, buat-buatlah terjatuh dari tangga, sampai terus hilang ingatan, nescaya ler.. akan lupakan terus pasangan anda tuh... dengan diri sendiri pun anda tak akan ingat lagi..

9.Kalo ingatan anda masih ada, pi je rumah jiran sebelah, minjam tukul, pastu buat ler tak tau sambil ketuk pala sendiri sampailer ilang ingatan...

NOTE: A.kalo jiran anda tak bagi minjam tukul, curikk je, pastu lari ler..takkan dok buat sesi berkenalan ngan jiran anda lak..

B.Kalo susah sangat... hantuk je kepala tu kat dinding rumah, buat ler sampai rasa dah bosan dengan hantukan tuh...

10.Gantung gambar si dia kat dinding .. kutuk, karate, gusti, gigit, mamam, telan... buat lah apa-apa je asal hati rasa puas

lol! lol! lol! lol! lol! lol!
10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688

_________________________________________________
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Header11

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Banner1

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Untitl10
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 1:05 pm

cara aku lupakan ex aku... 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 90732

1. koyakkan kad, surat2, atau apa yang berkaitan.. pastu buang. kalo nak kejam lagi... bakar... sambil ketawa.. 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 995238 cakap kuat2.. "padan muka ko! baru puas hati aku."

2. bukti tentang kewujudan dia, macam nombor tepon, id kat YM, gambar2, facebook, frenster.. semua DELETE!

3. menjauhi cerita2 cinta.. baek gelak tengok senario ker.. raja lawak ker...

4. banyakkan menulis komen2 dalam blog, layan klien2 kat internet... biler dengor masalah orang lagi banyak.. baru leh rasionalkan diri.. "mmg patut pun Allah tak jodohkan aku dgn dia.. dia nih..." (mula sesi mengutuk dan mengumpat dalam hati.. haha).

5. yang paling...... mujarab.... bangun sepertiga malam.. doa pada Allah supaya mententeramkan jiwa, mengajari erti redha, dan menanges di sisi Allah kerana cuma Dia yang Maha Mengetahui...

10 Tips Melupakan Kekasih Hati 865279 amacam? korang plak camner? 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 865279
Back to top Go down
View user profile
macan_sparrow
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
macan_sparrow

Posts : 742
Join date : 2009-04-12
Age : 41
Location : klang

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 1:30 pm

10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688 aku sng je nk lupakn kekahih hati cari awek lain lupa la nnt 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 994345 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 994345 .....10 Tips Melupakan Kekasih Hati 287665

_________________________________________________
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Nagaapi10 Tips Melupakan Kekasih Hati Kekejaman10 Tips Melupakan Kekasih Hati Jack_Sparrow

hidup mesti mau appy
Back to top Go down
View user profile
MaNgKuK pEcAh
junior
junior
MaNgKuK pEcAh

Posts : 81
Join date : 2009-05-14
Age : 30
Location : kajang melaka

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeMon Jul 27, 2009 7:55 pm

frust dlu
pastu br pk nk carik
banyak kan chatting
kompem cpt jmpe pggnti
hahaha wakakaka
Back to top Go down
View user profile
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeTue Jul 28, 2009 6:45 am

wakakaka pnganti kat chatting pun same jek..cam hampeh wakakaka syg bersepah lol!
Back to top Go down
View user profile
northstarz_angle
junior
junior
northstarz_angle

Posts : 15
Join date : 2009-09-01
Age : 28
Location : ampang, kL

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeFri Feb 19, 2010 11:44 am

10 Tips Melupakan Kekasih Hati 919437 pela peace ni.. dr no 1-6 & 10..angle leh trma lg yg len 2 cm pe2 nta. 2 nmenye kejam pd dri sdri. klu sengaja skitkn dri sdri an b'dosa. erm..klu angle la kn..angle akn nangis spuas ht dlu..pstu angle wt la pe2pn bg x ingt kt dye. tp 1 je sikp angle yg x leh ubh..wlaupn angle da leh lupakn dye..angle stil akn ingt tntg dye cnth cm ingt befdy dye, ske mkn & mnum pe, hobi dye n mcm2 la.. tp 2 la..angle je yg ingt kt dye tp dye.. ad ke ingt kt angle.?? msti xad kn.. erm..... sedih
Back to top Go down
View user profile
salju
senior
senior
salju

Posts : 1063
Join date : 2009-04-12
Age : 35
Location : mesia

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeSat May 15, 2010 11:20 pm

aku sekarang ada cara terbaru nak lupakan ex aku.. iaitu... dengan....10 Tips Melupakan Kekasih Hati 217756

memaafkan dia.. 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 519688

mmg susah nak buat.. ia memerlukan kesabaran yang tinggi.. 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 865279

selepas aku bertapa berbulan2 ni.. inilah rumusan yang aku dapat..

MEMAAFKAN itu lebih baik daripada bermusuhan.. 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 976596

pasti ada hikmah dah break dgn orang tu. insya Allah.. akan diketemukan dgn yang lebih baik lagi nanti. percayalah pada Dia.. kerana Dia lebih Mengetahui. 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 279884
Back to top Go down
View user profile
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··
Moderator
Moderator
··¤(`×[¤ LiE ¤]×´)¤··

Posts : 228
Join date : 2009-04-14
Location : pantai barat dekat corner tu tau ke

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeTue Jan 11, 2011 6:56 am

hebat tips korang ni....tips peace ssh nak dipraktikkan di kehidupan sebenar ni.... tp itu la jalan penyelesaian nya.....kahkah 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 994345

_________________________________________________
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Banner23
Back to top Go down
View user profile http://psycholie.blogspot.com
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitimeFri Jan 21, 2011 10:47 am

huhu.. 10 Tips Melupakan Kekasih Hati 505526

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Anis12
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




10 Tips Melupakan Kekasih Hati Empty
PostSubject: Re: 10 Tips Melupakan Kekasih Hati   10 Tips Melupakan Kekasih Hati Icon_minitime

Back to top Go down
 
10 Tips Melupakan Kekasih Hati
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» RSS-feed Directory of best Free Marketing Tips
» [TIPS] Turnigy nano-tech 4200mAh battery for M-Chassis or nimh battery compartments
» A Few Tips I have learned on Restoring the 19 to 40 Red/Blue Head McCoy Engines
» Tips for a Newbie
» Breeding Tips for L182 Starlight's

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
miss-lady (1280)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
salju (1063)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
kuyie (668)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
raffey-sama (509)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
arb_mtq (432)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
luvfama (297)
10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_lcap10 Tips Melupakan Kekasih Hati Voting_bar10 Tips Melupakan Kekasih Hati Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.