perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 adibah noor vs azwan ali

Go down 
AuthorMessage
lipanx_laut
Police
Police
lipanx_laut

Posts : 970
Join date : 2009-04-12
Location : taiping--> ipoh---> kajang ---> taiping

adibah noor vs azwan ali Empty
PostSubject: adibah noor vs azwan ali   adibah noor vs azwan ali Icon_minitimeMon Aug 03, 2009 2:00 pm

Bersabarlah Adibah Noor

Oleh NIEZAM
niezam@utusan.com.my


BARU-BARU ni Niezam dapat panggilan telefon daripada seorang peminat artis paling comel iaitu Adibah Noor. Kata peminat itu, dia menangis tiga hari tiga malam selepas membaca satu kenyataan seorang selebriti yang menghina Adibah.

Peminat itu kata dia terkejut selepas membaca tulisan di blog coretan selebriti berkenaan yang mengutuk peribadi Adibah termasuklah menghina keadaan fizikalnya. Lebih memeranjatkan tulisan itu turut menyamakan Adibah dengan makhluk lain.

Peminat itu suruh Niezam baca tulisan berkenaan tetapi tak sampai hati nak buka. Yalah... kita dengar cerita orang pun sudah tidak sanggup nak dengar apatah lagi untuk membacanya sendiri.

Niezam nak persoalkan kepada “selebriti mangkuk hayun” tu kenapa dia dengki sangat dengan Adibah?

Rasanya Adibah Noor sebaik-baik artis yang tidak pernah mengganggu periuk nasi dan rumah tangga orang. Sebelum ini Niezam pernah jumpa Adibah di sebuah restoran dan bertanyakan perihal ada artis yang mengutuk dia.

Jawapan yang Adibah beri senang saja. “Biarlah orang nak kata apa pun kepada saya asalkan saya tak kacau orang sudahlah. Allah lebih tahu,” katanya ringkas.

Tengoklah orang berbudi bahasa macam Adibah Noor ni, sentiasa reda dengan ujian sebegitu rupa. Sebab itulah rezeki dia melimpah ruah. Iklan-iklan di televisyen juga banyak yang ada muka dia walaupun “selebriti mangkuk hayun” itu mengutuk keadaan fizikalnya.

Dalam masa yang sama juga undangan menyanyi untuk dia berlambak-lambak sampaikan dia mampu untuk membawa orang-orang di belakang tabirnya ke luar negara.

“Selebriti mangkuk hayun” ni apa dah jadi? Dahlah hutang keliling pinggang tak boleh nak bayar tetapi masih tak insaf dengan musibah yang menimpa.

Niezam harap kepada Kak Adibah bersabarlah dengan hinaan selebriti itu. Kalau jumpa, kepit saja kepala “mangkuk hayun” tu bawah ketiak Kak Adibah baru dia tahu. Kepada semua pembaca marilah kita berdoa kepada selebriti berkenaan agar dia diberi hidayah dan petunjuk.

NIEZAM: Ada artis dan selebriti akan diboikot gara-gara terlepas cakap dalam Facebook!

(sumber dari Utusan Online)




ARTIS GEMUK PALING PUAKA ADA HATI JADI MENTOR??? ANAK DIDIK TERUS OUT !!! PADAN MUKA....
Sumber dari http://silaserazwanali.blogspot.com/


nak baca lebeh lanjut bukak la blog azwan ali yg bodoh macam haram ni .... http://silaserazwanali.blogspot.com/

_________________________________________________
~BESAR ~ KERAS~ TEGANG~ PANJANG~
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

adibah noor vs azwan ali Empty
PostSubject: Re: adibah noor vs azwan ali   adibah noor vs azwan ali Icon_minitimeSun Jan 24, 2010 10:36 pm

adeh anis memang bnci artis azwan ali laser ni.. dah la mcm tu muka mcm tapir pastu mulut lasser muncung kedepan lagak gaya mcm pondan baik soh babi jer sondol adibah noor vs azwan ali 479672 lengang2 dia ni.. adibah noor vs azwan ali 48342 adibah noor vs azwan ali 783917

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
adibah noor vs azwan ali Anis12
Back to top Go down
View user profile
 
adibah noor vs azwan ali
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::HIBURAN::. :: .::RENTAK MUSIK MASA KINI::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
miss-lady (1280)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
salju (1063)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
kuyie (668)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
raffey-sama (509)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
arb_mtq (432)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
luvfama (297)
adibah noor vs azwan ali Vote_lcapadibah noor vs azwan ali Voting_baradibah noor vs azwan ali Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.