perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 cuba la :-?

Go down 
AuthorMessage
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
the_cadboury

Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 29

cuba la :-? Empty
PostSubject: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeThu Nov 26, 2009 5:55 am

cuba la :-? 905987 aku ada satu teka teki.... ada sorg mamat neh nak juin majlis tari menari di sebuah istana.. cuba la :-? 957753 tpi istana tuh semua org english jew.. mamat neh x taw english tp nak juin gak wakakaka pegi la ke majlis tuh kat istana dgn lengkap pagar besi yg tggi pintu depan dijaga oleh guard import dari luar negara..mamat neh buat apa nak masuk dlm istana cuba la :-? 726899 xtaw la korunk paham ke x soklan neh @ sblom neh da penah jumpe soklan neh n mungkin da taw soklan neh soklan lama cuba la :-? 217756
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeThu Nov 26, 2009 8:56 am

tapaham tapaham.. cuba la :-? 90732

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
cuba la :-? Anis12
Back to top Go down
View user profile
amizan
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
amizan

Posts : 40
Join date : 2009-08-20
Age : 34
Location : kg gajah

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeThu Nov 26, 2009 11:43 am

buat bodo ja.. cuba la :-? 957753
Back to top Go down
View user profile http://klub-biz.blogspot.com/
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
the_cadboury

Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 29

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeMon Nov 30, 2009 5:07 am

cuba la :-? 90732 apa yg miss x paham cuba la :-? 217756 mamat neh nak masuk tp die x pndai speaking...so,die nak masuk cmner cuba la :-? 726899
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeMon Nov 30, 2009 6:28 am

ermm dia menyamar jd securiti guard kot.. cuba la :-? 869229 cuba la :-? 879127
entah tatau.. tapenah dengau soklan ni cuba la :-? 582177

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
cuba la :-? Anis12
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
Δone™

Posts : 76
Join date : 2009-11-30

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeMon Nov 30, 2009 11:31 pm

si mamt soklah tapi bolos terus lah dia kalo bahagian inggris nya wakakaka
Back to top Go down
View user profile
riznif
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]


Posts : 11
Join date : 2009-11-30

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeTue Dec 01, 2009 2:25 am

Δone™ wrote:
si mamt soklah tapi bolos terus lah dia kalo bahagian inggris nya wakakaka


simamat lagi jualan koran wak...wakakakakka
Back to top Go down
View user profile
zura
junior
junior
zura

Posts : 8
Join date : 2009-11-23

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeTue Dec 01, 2009 6:23 am

fuh.. sudah nya aku pon tak paham.. cuba la :-? 505526
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
Δone™

Posts : 76
Join date : 2009-11-30

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeTue Dec 01, 2009 6:36 am

sama aku pun tak paham..
salam kenal cik zura... cuba la :-? 375499
Back to top Go down
View user profile
zura
junior
junior
zura

Posts : 8
Join date : 2009-11-23

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeTue Dec 01, 2009 6:42 am

cuba la :-? 375499 hai salam kenak mari kita sama2 fikirkan nya apa yang harus dia buat cuba la :-? 375499 cuba la :-? 582177
wakakaka
Back to top Go down
View user profile
Δone™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
Δone™

Posts : 76
Join date : 2009-11-30

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeTue Dec 01, 2009 6:44 am

mari siap yo di mari kita pinang sama-sama wakakaka wakakaka
Back to top Go down
View user profile
the_cadboury
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
the_cadboury

Posts : 26
Join date : 2009-06-19
Age : 29

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeFri Mar 12, 2010 7:34 am

cuba la :-? 217756 jwpan die mamat tuh psing2 keliling istana tuh punya la nak tgok n masuk dalam mknan apa ada..at last smpai dpn gate mamat tuh pening die kata "opening" then pagar pown terbuka la.. cuba la :-? 994345
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin
xNova

Posts : 56
Join date : 2009-10-23
Age : 29
Location : Perak @ Kedah @ Penang

cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitimeSun Jul 15, 2012 12:09 pm

erk...xpaham2...aq yg baca bnyak kali p0wn xpaham cuba la :-? 67899( waaa
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




cuba la :-? Empty
PostSubject: Re: cuba la :-?   cuba la :-? Icon_minitime

Back to top Go down
 
cuba la :-?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::UJI MINDA::. .::TEST UR MIND HERE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
miss-lady (1280)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
salju (1063)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
kuyie (668)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
raffey-sama (509)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
arb_mtq (432)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
luvfama (297)
cuba la :-? Vote_lcapcuba la :-? Voting_barcuba la :-? Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.