perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 perasaan yg rumit

Go down 
AuthorMessage
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeMon Jan 14, 2013 1:05 pm

bf sy akan pigi ke spore utk bekerja minggu depan nie.. perasaan sy skrg nie sgt rumit ler.. sebab sy x mao dia pigi, tp sy tao nie lah bagus utk dia.. haih.. sy mmg akan sokong kat dia, tp sy akan rindu gila dia perasaan yg rumit 67899
Back to top Go down
View user profile
chuge
Member
Member
chuge

Posts : 12
Join date : 2012-08-15

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeTue Jan 15, 2013 9:27 am

bg dia pergi je la.kejap je dia akan balik.hahaha
tp pun jgn lupa kena sentiasa kontek,blh skype,whatsapp,viber dan byk lagi
sekrg zaman ni dh canggih
tgk video ni,blh tau kesan x sentiasa kontek. haha
bit.ly dontLoseItAll
Back to top Go down
View user profile
mikkesho
Member
Member
mikkesho

Posts : 22
Join date : 2012-03-19

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeWed Jan 16, 2013 1:06 pm

pasangan tu buat pe? gaduh ker? nape akhirnya dua laki tu berlawan. alamak...
Back to top Go down
View user profile
chuge
Member
Member
chuge

Posts : 12
Join date : 2012-08-15

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeFri Jan 18, 2013 7:02 pm

chuge wrote:
bg dia pergi je la.kejap je dia akan balik.hahaha
tp pun jgn lupa kena sentiasa kontek,blh skype,whatsapp,viber dan byk lagi
sekrg zaman ni dh canggih
tgk video ni,blh tau kesan x sentiasa kontek. haha
bit.ly dontLoseItAll
bukan..dia cuma nak tlg pompuan lain bila dia beli cincin tok gf dia..
tu la nasib kan.. mmg dia x dpt bertemu dgn pompuan tu.. sedihnya
Back to top Go down
View user profile
titipoh
Member
Member


Posts : 4
Join date : 2012-03-06

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeFri Jan 18, 2013 9:48 pm

macam temu balik... lupa semua.. handset no pun lupa.. malang la laki tu
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member
maymay6786

Posts : 10
Join date : 2012-01-01

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeMon Jan 21, 2013 6:28 am

chuge wrote:
chuge wrote:
bg dia pergi je la.kejap je dia akan balik.hahaha
tp pun jgn lupa kena sentiasa kontek,blh skype,whatsapp,viber dan byk lagi
sekrg zaman ni dh canggih
tgk video ni,blh tau kesan x sentiasa kontek. haha
bit.ly dontLoseItAll
bukan..dia cuma nak tlg pompuan lain bila dia beli cincin tok gf dia..
tu la nasib kan.. mmg dia x dpt bertemu dgn pompuan tu.. sedihnya

cari balik dia dengan watapps... I paling pandai guna watapps masa di hospital.... talk non stop... dengan cewek...
Back to top Go down
View user profile
catwang
Member
Member


Posts : 17
Join date : 2012-08-15

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeWed Feb 20, 2013 6:05 pm


ni dh final ler.. syok jugak.. ending ni bagus..
tapi reality blh berlaku ker???? rasa susah noh..
jd kita kena sentiasa care org yg kita cinta, sebelum terlalu lewat
Back to top Go down
View user profile
maymay6786
Member
Member
maymay6786

Posts : 10
Join date : 2012-01-01

perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitimeMon Feb 25, 2013 2:16 pm

betul kut... kalau belajar di oversea.. memang senang pisah kerana sebab yg ditunjuk...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




perasaan yg rumit Empty
PostSubject: Re: perasaan yg rumit   perasaan yg rumit Icon_minitime

Back to top Go down
 
perasaan yg rumit
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::INFORMASI::. :: ::SUDUT KAUNSELING:: .::COUNSELING SITE::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
miss-lady (1280)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
salju (1063)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
kuyie (668)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
raffey-sama (509)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
arb_mtq (432)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
luvfama (297)
perasaan yg rumit Vote_lcapperasaan yg rumit Voting_barperasaan yg rumit Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.