perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 penting

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 35
Location : gerik,perak

penting Empty
PostSubject: penting   penting Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 6:48 am

salam,kepada semua user sy ingin memberitahu forums perak satu ni dah ade hackes tp jgn risau beliau adalah kawan saya..dan sy cukup berbangga kerana ada kawan yg tahu alam tenet2 ni,kepada kawan2 yg ingin bekenal dgn beliau boleh la PM beliau ni forums ni dgn id ameth ....untuk pegetahuan je...

_________________________________________________
penting 20391 tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
sriteddy™
Site Admin
Site Admin
sriteddy™

Posts : 1157
Join date : 2009-04-20
Location : a place called heart

penting Empty
PostSubject: Re: penting   penting Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 7:11 am

nak kenal tp malu penting 67483 ... kenalkan la kat aku penting 519688 id ameth hmmm cane ek orgnya penting 726899
Back to top Go down
View user profile
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

penting Empty
PostSubject: Re: penting   penting Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 7:22 am

ameth love u penting 240111
penting 994345

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
penting Anis12
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Posts : 256
Join date : 2009-04-10
Age : 35
Location : gerik,perak

penting Empty
PostSubject: Re: penting   penting Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 7:23 am

hensem,pemurah,kaya,beriman...hehhhe penting 519688
kot hackes cam rambo lak hahaha

_________________________________________________
penting 20391 tolong sama2 majukan forums
Back to top Go down
View user profile http://perak1.forumotion.com
Sponsored content




penting Empty
PostSubject: Re: penting   penting Icon_minitime

Back to top Go down
 
penting
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
miss-lady (1280)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
salju (1063)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
kuyie (668)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
raffey-sama (509)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
arb_mtq (432)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
luvfama (297)
penting Vote_lcappenting Voting_barpenting Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.