perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 jom tambah duit...

Go down 
AuthorMessage
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

jom tambah duit... Empty
PostSubject: jom tambah duit...   jom tambah duit... Icon_minitimeSat Dec 05, 2009 6:36 pm

semaua kawan untuk mengisi masa terluang baik cari duid lebih ngn internet ko orang xder peluang nak dikongsi
aku ada ko orang leh baca keterangan dan komen mencuba x salah

5 Minute Only !!! FREE!!!

HAI......
beri saya masa 5 minit awak boleh?
mari sertai saya di catcheyes jom..
http://www.catcheye.com.my/?r=17847
Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak $NAME&? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ..
awak tak nak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register.
1. http://www.catcheye.com.my/?r=17847
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma


P/s: Semakin ramai anda taja,semakin cerah memenangi laptop,semakin banyak komisyen awak dapat.akhirnye.terima kasih atas masa awak.

REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN?? TGGU APE LG?? J0MLA J0IN..

_________________________________________________
jom tambah duit... Header11

jom tambah duit... Banner1

jom tambah duit... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

jom tambah duit... Empty
PostSubject: Re: jom tambah duit...   jom tambah duit... Icon_minitimeMon Dec 07, 2009 11:33 am

jom join.. bukan susah pon.. just register.. pastu ajak member2 join.. senang jek..
sikit2 lama2 jadi bukit...
huhuhuhuu....
lol!

_________________________________________________
jom tambah duit... Header11

jom tambah duit... Banner1

jom tambah duit... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
isteri admin
Site Admin
Site Admin


Posts : 13
Join date : 2009-11-23

jom tambah duit... Empty
PostSubject: Re: jom tambah duit...   jom tambah duit... Icon_minitimeMon Dec 07, 2009 6:52 pm

ngantuknyeee hikhik jom tambah duit... 505526
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

jom tambah duit... Empty
PostSubject: Re: jom tambah duit...   jom tambah duit... Icon_minitimeMon Dec 07, 2009 7:01 pm

jawapan tuk soalan yang akan ditanye masa register..
pertama jawapan pertama..
kedua jawapan kedua..
ketiga jawapan pertama..

_________________________________________________
jom tambah duit... Header11

jom tambah duit... Banner1

jom tambah duit... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
peace™
[[PONSEL_FIGHTER]]
[[PONSEL_FIGHTER]]
peace™

Posts : 1529
Join date : 2009-04-11
Location : slgr

jom tambah duit... Empty
PostSubject: Re: jom tambah duit...   jom tambah duit... Icon_minitimeWed Dec 09, 2009 10:57 am

takde supporter langsung.. jom tambah duit... 505526
jom tambah duit... 957753

_________________________________________________
jom tambah duit... Header11

jom tambah duit... Banner1

jom tambah duit... Untitl10
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




jom tambah duit... Empty
PostSubject: Re: jom tambah duit...   jom tambah duit... Icon_minitime

Back to top Go down
 
jom tambah duit...
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::KOPITIAM::. :: .::CAKAP-CAKAP::..::TALKING PLACES::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
miss-lady (1280)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
salju (1063)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
kuyie (668)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
raffey-sama (509)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
arb_mtq (432)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
luvfama (297)
jom tambah duit... Vote_lcapjom tambah duit... Voting_barjom tambah duit... Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.