perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt..

Go down 
AuthorMessage
miss-lady
Admin
Admin
miss-lady

Posts : 1280
Join date : 2009-04-10
Age : 31
Location : sabah & perak

sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Empty
PostSubject: sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt..   sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Icon_minitimeMon Nov 30, 2009 4:48 pm

sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. 905987
hai kepada semua forumer dan visior yang miss syg.. sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. 240111
lau ade sesapa berbakat dalam dunia design2 ni.. leh lah cuba untuk designe kan satu logo untu baju t-shirt kiter nanti.. design yang paling best akan di ambil untuk di jadikan logo dlam baju t-shirt nanti.. berkaitan dengan forum atau pun YM CHATTERS. sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. 519688

nanti miss belanja mam lollypop aek.. sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. 582177
hehe sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. 652820

_________________________________________________
Kebanyakan dari kita tidak mensyukuri apa yang sudah kita miliki, tetapi kita selalu menyesali apa yang belum kita capai
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Anis12
Back to top Go down
View user profile
xNova
root_admin
root_admin
xNova

Posts : 56
Join date : 2009-10-23
Age : 29
Location : Perak @ Kedah @ Penang

sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Empty
PostSubject: Re: sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt..   sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Icon_minitimeFri Jan 29, 2010 8:29 pm

logo erk...alar wat je..logo mesin2 crack and boot...
melambang kn budak2 ym pndai men kotor..
wakakak sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. 994345
Back to top Go down
View user profile
 
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt..
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Young Design Team Call
» Revell/Monogram logo history
» Yucatan Pat. no 127
» Experimental Titian Hemara Design Mug
» Bonsai Stands

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::CADANGAN/PENDAPAT::. :: .::ART&DESIGN::.-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
miss-lady (1280)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
salju (1063)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
kuyie (668)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
raffey-sama (509)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
arb_mtq (432)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
luvfama (297)
sesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_lcapsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Voting_barsesapa boleh design kan satu logo untuk t-shirt.. Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.