perak1
Selamat datang Ke Perak1 forum** Kepada pelawat, sila mendaftar untuk menikmati segala kemudahan Perak1 forum.** Diharap semua sahabat yg baru berdaftar, sila memperkenalkan diri anda di ruangan forum .anda juga boleh login forums ini dengan email FB anda danjangan lupa Like Fb perak1:KENALKAN DIRI ANDA:. Perak1 forum.** Pelawat yang mengalami masalah register atau login sila emailkan kepada khalifah_alammaya2000@yahoo.com(forum admin support).** Selepas mendaftar, anda akan secara Automatik telah menjadi ahli perak1 forum dan seterusnya anda boleh login untuk memasuki Perak1 forum tanpa menunggu sebarang e-mail pengaktifan akaun.Selamat melayari Perak1 forum PASTI CERIA BERSAMA KAMI.
perak1


 
HomeGallerySearchRegisterLog in

Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

?

Dapatkan Widget Ini Di Aku Punyer Lah! | Get RM100 A Week @ Blogger Tips


Share
 

 Peningkatan taraf celcom plan

Go down 
AuthorMessage
farhanshukran20
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-08

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeTue Nov 08, 2016 1:45 pm

i dah dgr celcom ade keluar plan baru spt celcom first gold, first platinum dn celcom ade bagi pelanggannya auto upgrade ke plan yf terbaru dgn percuma betul ka? jika i mau tukar dari telco lain ke celcom, ada apa proses?
Back to top Go down
NurulHidayah
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2016-11-09

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeWed Nov 09, 2016 9:46 am

Ohhh jika awak tak ada contract dengan telco lain, awak boleh pergi ke Blue Cube untuk tukar saja
Back to top Go down
NurulHidayah
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2016-11-09

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeWed Nov 09, 2016 9:48 am

Tapi saya tak suka upgrade ke pelan-pelan baru ini, kerana pelan terlalu lebih murah
Back to top Go down
orang kuala
Member
Member


Posts : 1
Join date : 2016-11-09

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeWed Nov 09, 2016 10:14 am

peningkatan taraf,peningkatan data jugak kan?
tapi ade peningkatan harga jugak kan?
bagi saya lah ape plan saya tak kisah asalkan apa yang saya dapat berbaloi dengan ape yang saya bayar.
Back to top Go down
dendi
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-10

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeThu Nov 10, 2016 4:26 pm

farhanshukran20 wrote:
i dah dgr celcom ade keluar plan baru spt celcom first gold, first platinum dn celcom ade bagi pelanggannya auto upgrade ke plan yf terbaru dgn percuma betul ka? jika i mau tukar dari telco lain ke celcom, ada apa proses?
ye plan tu dah buat free upgrade 2x data mcm 10+10 , 20+20 , 30+30 dll..TANPA CHARGE
Back to top Go down
dendi
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-10

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeThu Nov 10, 2016 4:28 pm

NurulHidayah wrote:
Tapi saya tak suka upgrade ke pelan-pelan baru ini, kerana pelan terlalu lebih murah
i tak paham, knp plan ni murah tak nak tukar? berak
Back to top Go down
dendi
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-10

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeThu Nov 10, 2016 4:33 pm

NurulHidayah wrote:
Ohhh jika awak tak ada contract dengan telco lain, awak boleh pergi ke Blue Cube untuk tukar saja
blh tanye, klau tukar celcome ni nak kontrak ke?
Back to top Go down
zainudah
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-10

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeThu Nov 10, 2016 4:47 pm

dendi wrote:
NurulHidayah wrote:
Ohhh jika awak tak ada contract dengan telco lain, awak boleh pergi ke Blue Cube untuk tukar saja
blh tanye, klau tukar celcome ni nak kontrak ke?
Celcom punya first plan tak ade kontrak, u blh tukar kpd line lain jika u tak suka. jgn risau dgn ni. u blh tukar pada bila-bila sbb tak perlu terikat dgn kontrak. blh cuba la
Back to top Go down
zainudah
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-10

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeThu Nov 10, 2016 4:56 pm

NurulHidayah wrote:
Tapi saya tak suka upgrade ke pelan-pelan baru ini, kerana pelan terlalu lebih murah
Plan yg murah lbh baik guna sbb berbaloi, contohnya celcom punya first gold plan blh guna 20GB data,percuma call yg tak ada had dgn harga RM80 saja, sgt berbaloi.
Back to top Go down
zainudah
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-10

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeThu Nov 10, 2016 5:02 pm

orang kuala wrote:
peningkatan taraf,peningkatan data jugak kan?
tapi ade peningkatan harga jugak kan?
bagi saya lah ape plan saya tak kisah asalkan apa yang saya dapat berbaloi dengan ape yang saya bayar.

tak perlu risau sbb hanya upgrade data sja, harga tu tak ade apa perubahan. skrg u blh dpt data yg besar dgn harga yg sama. itu bermakna lebih berbaloi kloi banding dgn dulu punya plan.
Back to top Go down
tun perak
Member
Member


Posts : 2
Join date : 2016-11-08

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeFri Nov 11, 2016 6:58 am

umobile lagi murah kot?same je freebies yg die bagi...
Back to top Go down
farhanshukran20
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-08

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeFri Nov 11, 2016 4:04 pm

tun perak wrote:
umobile lagi murah kot?same je freebies yg die bagi...

celcom ade percuma 10GB data sebulan, 10GB+10GB data, u blh guna 20GB data sebulan dn celcom first plan ade unlimited call and unlimited streaming bagi yonder music. Celcom punya coverage dan data connectivity lbh baik kloi banding dgn telco lain.
Back to top Go down
farhanshukran20
Member
Member


Posts : 3
Join date : 2016-11-08

Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitimeFri Nov 11, 2016 4:09 pm

orang kuala wrote:
peningkatan taraf,peningkatan data jugak kan?
tapi ade peningkatan harga jugak kan?
bagi saya lah ape plan saya tak kisah asalkan apa yang saya dapat berbaloi dengan ape yang saya bayar.

Jgn risau, tu peningkatan hanya tertakluk pada data saja, harga sama je, tak de apa perubahan. Peningkatan tu percuma punya dn celcom akan automatik meningkatkan taraf bagi pelanggannya, lebih senang bagi pelanggan.
Back to top Go down
Sponsored content




Peningkatan taraf celcom plan Empty
PostSubject: Re: Peningkatan taraf celcom plan   Peningkatan taraf celcom plan Icon_minitime

Back to top Go down
 
Peningkatan taraf celcom plan
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Wire for a beginner
» Hydro Boat
» Baby Ringmaster Decal
» Does somebody knows the Cox Zaunkönig?
» Portulacaria Afra

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
perak1 :: .::GAJET/ICT::. :: ..:::ALL ABOUT PONSEL::..-
Jump to:  
Top posters
peace™ (1529)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
miss-lady (1280)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
sriteddy™ (1157)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
salju (1063)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
lipanx_laut (970)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
macan_sparrow (742)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
kuyie (668)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
raffey-sama (509)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
arb_mtq (432)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
luvfama (297)
Peningkatan taraf celcom plan Vote_lcapPeningkatan taraf celcom plan Voting_barPeningkatan taraf celcom plan Vote_rcap 
LATEST MOVIE TODAY
.:Sila click pada gambar dibawah untuk download boxoffice movie perak1 semoga terhibur :.